Mentek strandra, amikor megvan? Mondjuk tamponnal?
Figyelt kérdés
Soha nem mentem még így, de olyan hőség van, a gyerekek nagyon akarnak menni, én pedig már az utolsó napokon vagyok, amikor csak akkor látom jelét, hogy megvan, ha pisilés után megtörlöm magam. Tamponnal ki merjek így menni strandra szerintetek?2015. aug. 7. 11:57
1/2 anonim válasza:
El lehet menni csak ha vízbe mész utána rögtön cserélj, ill ne menj be 2 percenként a vízbe, de az tév hitt hogy fertőzést kaphatsz el.
2/2 anonim válasza:
nem tévhit, ilyenkor nyitva egy kicsit a méhszáj, és a 100 fürdőzőből elég egy, akitől a kitűnően vezető vízben ronda dolgokat lehet kapni. Van lehetőség másra is, pár napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!