Tamponnal strandra menni? Nem féltek?
24 éves vagyok, de még nem mertem tamponnal elindulni itthonról :$ párszor volt télen, csak úgy próbából, de akkor is bent volt a betét is.
Mások mondták, hogy még a vízbe is bemennek. Hát én annyira félnék, hogy piros lesz a víz. Vagy hogy kilátszik a cérnadarab a bugyiból :$
Kérek tapasztalatokat! :)
Ha megvan, akkor úgy megyek strandra, hogy bikini, benne a betét, és rajta egy sort, és csak a lábamat lógatom a vízbe, meg a kezemet, karomat vizezem be. Jól is érzem magam, és még parázni sem kell.
Amúgy mikor megvan, még tamponnal se mennék be a vízbe, mert nyitva a méhszájam, a sok hülye elmebeteg meg még belehugyozik a vízbe, meg bejárkálnak koszos lábbal, szal annyit nem ér az a 2-3 óra fürdés. Jó, tudom, hogy van tisztítószer, klór a vízben stb. de az sem jobb.
Szóval a válasz: még tamponnal sem, inkább a sortos-láblógatós megoldás :D
Mivel rendszeresen úszni járok,így akkor sem hagyom ki ha megvan..Ilyenkor jön a tampon,és meg van oldva a probléma..
39 éves vagyok.Az elmúlt 24 évben soha nem volt gondom..
Hát én ügyetlen vagyok tampon téren, de olyan, hogy kilógott volna a madzag vagy piros lett volna a víz még sosem fordult elő. Azért 24 évesen már tudja az ember, hogy mely napokon mennyire vérzik. Cserélni kell a tampont és akkor nem történik baleset.
21/L
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:22
Miért szerinted a víz fölmegy a méhszájadig? Jó sokan végigmehettek rajtad ha ilyen tág vagy....
Nekem spec a tamponig se megy föl. Szép is lenne ha a víztől ázna át és nem a vértől...
Nincs több kockázata a dolognak hogyha menses alatt vagy bármikor máskor megy a vízbe valaki.
köszi mindenkinek :)
látom itt is, meg más fórumokon is, hogy nagyon eltérőek a vélemények :))
Pont ebben a 4 napos extra melegben terveztünk strandot, erre ilyenkor kell megjönni persze :-/
Mióta sikerült felhelyezni a tampont sehova nem megyek betéttel! Mindig is utáltam, úgy éreztem, mintha bepelenkáznám magam, ráadásul nyáron a nagy melegben hiába cserélem gyakran, olyan mintha bepálna, elég rossz.
Aztán szép lassan rászoktam, hogy napközben itthon is tampont használok és csak éjszakára betétet, pont elég annyi időre azt használni.
Egy dologtól viszont tartottam: strandra menni menstruáció alatt. Tavaly kétszer voltam a Balatonnál, egyszer 4 éjszakát és egyszer 2 éjszakát. A második alkalommal amikor lent voltam, pont meg volt a menstruációm. Oké, strandon tampon, tudok bikiniben napozni és kész. Szerencsémre nővéremnek is akkor volt meg, úgy voltam vele, ha ő kibírja, hogy nem megy be a Balcsiba, akkor valahogy én is. Hát, én nagyon nagy Balaton-imádó vagyok, ő az én nagy szerelmem. Végül elég sokszor bementünk tesómmal, 30-45 percre, majd kicseréltük a tampont a mosdóban.
Nagyon jól éreztem magam, és ő is, és nem lett semmi bajunk:)
16/L
Ettől függetlenül nem megyek direkt strandra, ha meg van, nem játszok a tűzzel, de ha mondjuk nyaralnánk idén és pont akkor lenne meg, a Balatonba attól még bemennék:)
Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!