Hogy mondjam el anyumnak hogy megjött?
Figyelj, ha neagyon nem akarod elmondani neki és nem érzed úgy hogy el tudsz így menni a táborba akkor mondd azt hogy nem érzed jól magad, csikar a hasad vagy ilyesmi.De azt is megmondhatod neki hogy "női problémáid vannak" tuti érteni fogja.
A te helyzetedben voltam én is, nálunk az ilyen témák tabuk, mindent a netről meg barátoktól tudtam meg.De amikor először megjött el kellett mondanom neki, mert pont nyaraltunk és nem tudtam mit csinálni.Hát elég ciki volt, de túléltem, egyáltalán nem vézses az anyukád elé állni és elmondani neki hogy megjött, hiszen ez teljesen természetes dolog.
Milyen táborba mész? Mert szerintem ha nem lesz strandolás meg ilyenek, akkor simán el tudsz menni, még tampont sem kell használnod, elég abbetét.
Sok sikert hozzá, csak bátran!:)
A legjobb amit tehetsz, hogy őszinte leszel anyukáddal, hiszen ő tud neked majd tanácsot adni. :)
Ahogy az egyik előző hozzászóló is írta, a "női problémáim vannak" című közlés elég jó, biztosan megérti és segít neked :)
Ezen mi a ciki meg jézusom? Ő is menstruál, mellesleg ez nem ok egy tábor kihagyására, nem beteg vagy. Én akkor soha nem mehetnék sehová, mert minden táborban, kiránduláson, túrán, alkalomkor (esküvő, szalagavató...) megvolt.
Nem kell hisztériázni.
Pedig igen is kényelmetlen így táborozni,hiszen nem mehet be a vízbe,amire rákérdezhetnek,nem biztos hogy van rá lehetősége hogy amikor akar akkor cseréljen betétet.
Aztán hogyan tusoljon úgy(ha ott alvos)és mivel fiatal a tamponhoz hogy ne legyen véres a zuhanyzó,hogy ne vegyék észre.
+ osztálykirándulas ahol fiúk is vannak és 12 évesen nagyon eszetlenek még.
Simán szólj anyukádnak hogy most jött meg,így nem szeretnél kirándulni mennji,mert se cserélgetni,se mosakodni nem tudnál rendesen,csak kellemetlenségek árán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!