Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért jön ki ugyanott mindig...

Miért jön ki ugyanott mindig egy pattanás szerű valami?

Figyelt kérdés
az arcom jobb felén a szememtől kb 3-4 centire van, mindig ugyanott. azért irtam, hogy pattanás szerű mert ugy kezdődik mint egy pattanás, piros gyulladt, persze semmit nem lehet belőle kinyomni de 2-3 hétig is ott van néha és akármivel probálom, fogrém fokhagyma nem szárad le egyszer csak elmúlik, majd 1-2 hét és megint előjön. tiszta a bőröm nem sűrűn fordul elő rajta se ragya se pattanás semmi, a kozmetikus se tudta miez, de anyukámtól örökölhettem mert neki is szokott lenni majdnem ugyanott..és neki is ugyanez.volt már valakinek hasonló? (bőrgyógyászhoz nem tudok menni mert külföldön vagyok, és tudom, hogy itt is van de még nincsenek papírjaim és igy nem tudok besétálni hozzá hogy megnézzen)

2015. aug. 6. 15:21
 1/3 anonim ***** válasza:
ezt így nehéz megmondani, esetleg képet tudsz mellékelni? vannak olyan gennyes szerkezetűek, amiket nem tudsz kinyomni, de a bőr alatt, mélyebben ugyanolyan pattanás, mint a többi. a helyedben, ha újra előjönne, letapasztanám egy-két napra, ettől a pattanásokból is a felszínre kerül a váladék, hátha ez is olyasmi lesz, viszont több házi praktikával ne próbálkozz, mert egy ismerősömnek pont úgy lett bőrrákja,hogy egy szemölcsöt házilag kezelgetett mindenféle nagymamájától hallott házi praktikával.
2015. aug. 6. 15:50
 2/3 A kérdező kommentje:
hát még nem alakult ki teljesen eddig meg nem fényképeztem még le, de szerintem 1-2 napon belül kijön..akkor lefotózom, annyi hogy pici dudor és piros de semmi válladék, és csak naturba tapaszam le, semmivel ne kenjem át előtte?
2015. aug. 6. 16:05
 3/3 anonim ***** válasza:
ez simán lehet az, amit írtam, de ez persze nem biztos. ne kenj rá semmit, a lényeg,hogy a levegőt zárd el.
2015. aug. 6. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!