Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális ha szüzesség elveszté...

Normális ha szüzesség elvesztése után véres a vizeletem?

Figyelt kérdés
Szombaton fekudtunk le eloszor a baratommal, akkor elegge fajt vegig, de nem vereztem, csak narancssargas folyasom volt idaig. Most tegnap (szerda) megint lefekudtunk es most mar csak az elejen fajt, de amikor felalltam eszrevettuk, hogy vercseppek vannak a lepedon. Azt hittem elkezdtem menstrualni, de a nap folyaman kétszer is raktam be tampont, es nem volt veres. Amikor ma reggel felkeltem pisiles közben eleg sok ver kijott es fajt a pisiles, azota folytonos vizelesi ingerem van es ha elmegyek wcre, csak ver jon. El kene mennem nogyogyaszhoz vagy majd idővel elmulik?
2015. aug. 6. 10:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez felfázás.

Azonnal nőgyógyász, mert elképzelhető, hogy összeszedtél valami fertőzést és az okozza a véres vizelést. Veszélyes, mert a rámehet a vesédre is.

amit tudok tűzoltásként javasolni: kamilla, medveszőlő levél, tőzegáfonya tea. De sok tea van ami kifejezetten húgyúti fertőzésekre van, vizelet hajtó, így fertőtlenít. A másik amit kezdj el szedni a tőzegáfonya kapszula: húgyutak védelmére. A vér az már komoly problémát jelent, antibiotikumot fognak rá felírni!

A graefruit csepp nagyon jó immunerősítő, ajánlani tudom.

Gyógyszertárban vény nélkül kiváltható: Rowatinex kapszula, ami szintén jó húgyúti fertőzésekre. Valamit fájdalomcsillapítót is írass fel: Cataflam stb.

Azonnal orvos, mert ez nem játék.

Nekem a hüvelyemben volt E coli jelen anno, ez szépen átkerült a húgyútamba, nálam így okozott problémát, felfázást, véres vizeletet. Antibiotikumot írtak fel, de én ittam vödörszámra a gyógyteát is, plusz szedtem az immunerősítőket. a nőgyógyász azért fontos mert hüvelykenetből meg tudja állapítani milyen bacival állsz szemben, erre pedig célzottan kapsz gyógyszert.

Nekem decemberben volt egy komoly gyulladásom emiatt, nekem már felszálló fertőzésem volt, kemény gyógyszert kaptam rá....

A lényeg, hogy rengeteget igyál igyál, hogy tisztuljon a veséd és a hólyagod, mert ha pang a vizeleted, az még jobban segíti a baktériumok szaporodását.

Ha esetleg hüvelyfertőzés miatt alakult ki nálad ez, akkor gyógyszer után javasolt hüvelyflóra visszaállító, erre tudom ajánlani a Gyntima Probio Forte. Nagyon jó! Antibiotikum mellé pedig probiotikum, mert a béflórád kiírtja a gyógyszer.

2015. aug. 6. 11:45
 2/3 anonim ***** válasza:
egyes jól mondja, viszont a hólyaghurut találóbb név. dmben kapható saját márkás tőzegáfonya tabi és civkafark tea, amint tudsz menj urológiára!
2015. aug. 6. 18:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem ártana a vizeletvizsgálat -

Menj urológiára

2015. aug. 7. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!