Elkaphattam valami betegséget tőle és ha igen, hogy tudom meg hány napba kerül?
Figyelt kérdés
Sziasztok kellemetlen erről beszélnem de muszáj megkérdeznem itt legalább nem kell felvállalnom a személyiségem. Találkoztam egy sráccal de rosszul végződött a randevúnk.. Megerőszakolt és nem védekezett egyáltalán elkaphattam valami fertőzést amikor még nekem ez volt az első? És hogy tudjam feldolgozni a dolgokat? Legszívesebben megmeghalnák!! :( Hogy éljek ezek után ?2014. nov. 11. 03:57
1/6 anonim válasza:
Ha megerőszakolt, irány a rendőrség.
Igen, bármit elkaphattál. Kb. 2-4 hét, és tenyésztésből, vérvételből kiderül.
Remélem ez csak vicc ez a kérdés...
3/6 A kérdező kommentje:
nem vicc megtörtént :(( legszívesebben meghalnák!!
2014. nov. 12. 09:07
4/6 anonim válasza:
Látlelet > rendőrség > nemibeteg-gondozó > nőgyógyász.
5/6 anonim válasza:
a hány napba kerül azt akarja jelenteni, hogy mennyi a lappangási ideje? Az betegségenként változó.
Hogyhogy nem tudtál nemet mondani neki? Hol erőszakolt meg? Az utcán? Ha a lakásán, akkor te is hibás vagy, hogy mehettél fel hozzá, ha egyszer nem akartál vele lefeküdni. Ilyet egy normális lány nem csinál, csak ha ő is benne van a dolgokban.
6/6 figa22 válasza:
Utolsó ! Ne akarj ennyire okoskodni ! Honnan tudod te hogy mi történt vele ?! Lehet hogy még tapasztalatlan ! Nem tudom hány èves a lány ?!.....de lehet még lehet túl fiatal,ès naív még ! De tudod mit nem kell ahozz túl fiatalnak lenni hogy , valaki meg erőszakoljon ! És a kérdéseid igen , nevetségesek ! 😁😀😊 mi az hogy az utcán ?! Vagy a lakásán? ...nem mind.1 hogy hol? Ugyan az a baj ! Erőszak történt !!! És nem hiszem hogy ha téged erőszakolnának meg akkor te annyival el tudnád intézni hogy Nem -et mondasz 😆? Ugyan már ! Neked meg kislány ,máskor probâlj meg jobban oda figyelni magadra és ne mennyj randizgatni mindenkivel, főleg ismeretlenekel !!! Mert látod sajnos, be következet a baj !... és adj hálát az Istennek hogy nem őlt meg , vagy nem vágta át a torkod stb,.. mert akik ilyenekre képesek azok elveteműltek ! És mennyj el a Rendőrségre tedd meg a főljelentést ! Ne fêlj ! Mennyj el orvoshoz Nőgyógyászhoz, aztán szerintem egy psichologushoz is ! Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!