Elkaphattam így a betegséget?
Nem tudom ki olvasta, de nemrég meghalt egy váci lány agyhártyagyulladásban. Nem tudok semmit erről a betegségről, viszont most mondta egy barátom, hogy őket az iskolában lehívták hogy antibiotikumot adjanak nekik, mivel ez a lány nemrég egy buliban volt, azokat hívták le az antibiotikumra, akik ezen a bulin részt vettek. A lánnyal csak átöleltük egymást, nem ittunk egymás poharából, semmi ilyesmi.
Mivel én nem oda járok iskolába, ezért én nem kaptam semmit, viszont beteg lettem, náthás vagyok, folyik az orrom meg fáj a fejem és ennyi, azt olvastam, hogy ez a betegség 10 napon belül kijön, a buli már legalább 20 napja volt. Így ugye nem lehet, hogy én is agyhártyagyulladásos vagyok? Egy kicsit félek, mert a tüneteknek utánanéztem, némelyik hasonlít a sima nátha tüneteihez. Szerintetek egy öleléstől elkaphattam?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!