Menzesz alatt célszerű fekete bugyit húzni?
Figyelt kérdés
Most jött meg. Holnap itt lesz a pasim is. Szoknyába kell lennem, de nem akarom, hogy lásson alul nyomokat ha esetleg úgy adódik.15L2015. aug. 5. 22:16
1/5 anonim válasza:
Nyomokat? Tampon? Betét? Tisztasági betét? Azért meg lehet oldani, hogy ne legyenek nyomok!
2/5 A kérdező kommentje:
Igen betét, de hát sose lehet tudni. :(
2015. aug. 5. 22:22
3/5 anonim válasza:
Sokkal célszerűbb, mint pl fehéret. A feketén annyira még nem látszik. :)
4/5 anonim válasza:
Miért kell szoknyában lenned?
Illetve ha már a "pasid" minek titkolózni előtte?
Normális kapcsolatban ez nem tabu.
Egyébként ha szárnyast hordasz, az így is kilátszik
Ha pedig dupla bugyira gondoltál, könnyen véres lehet a külsőnek a széle. Akkor már célszerűbb a száras alsó, mini leggings a bugyi felé, szoknya alá.
5/5 anonim válasza:
Én fehér bugyit szoktam ilyenkor felvenni, mondjuk szoknyát nem hordok. Én a helyedben felvennék egy fehéret, és fölé egy valamennyivel szélesebb (esetleg félig-meddig boxer szabású) feketét. A feketén te sem látod, hogyha gáz van, de ha belül van egy fehér, akkor már azon igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!