Szerintetek hanyas melltartó kéne És milyen?
Figyelt kérdés
Eddig csak toppot hordtam/hordok de már nemszeretem! Megtudnátok mondani hogy kb.: hanyas melltartó kéne? Linkelnêtek párat? Köszi 11/L2015. aug. 5. 09:46
2/9 A kérdező kommentje:
Ez lemaradt
2015. aug. 5. 09:49
3/9 anonim válasza:
5/9 anonim válasza:
Biztos, hogy neked már kell melltartó?
6/9 anonim válasza:
Őszintén szólva én a helyedben nem vágynék melltartót hordani, mert lehet h. nőcisebbnek éreznéd magad tőle, de még semmi sem indokolja h. azt hordj. Mert még semmit sem kell szerencsére 'tartani'. :-) Illetve nem olyan kényelmes ám a hordása!
Tehát hagyományos melltartóban szerintem nem kellene gondolkodnod. A méreted alapján inkább keress vékonyabb pántos, rövidebb 'derékrészű', kevésbé kislányos top-okat, vagy olyan "melltartót", amit LÁNYKA néven hírdetnek. Az tényleg csak arra való, hogy ne látszódjon át, amit nem szeretnél.
7/9 anonim válasza:
Szerintem hagyd mémg szabadon jobb az úgy egészségesebb nem hölgyek?
8/9 anonim válasza:
11 évesen még nagyon nem kéne melltartót hordanod
9/9 anonim válasza:
Nekem is volt egy ilyen mániám ennyi idősen, aztán most van melltartóm a megfelelő méretben (30AA), de nem szeretem őket, inkább sportmelltartó mert kényelmesebb. Szerintem a 30AA rád is jó kell legyen. 12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!