Mikor fog megjonni? 14/L
Figyelt kérdés
Kb. 1,5 eve van feher folyasom, a mellem eleg kicsi meg...2015. aug. 3. 21:17
1/5 anonim válasza:
Ne izgulj, neked is meg fog jönni, van akinek csak 15-16 éves kora körül, és lesz olyan is, hogy két megjövetel között 2-3 hónap lesz az elején. De majd ez is rendeződik. Hidd el örülj neki, hogy nem 12 éves korodtól kell vele foglalkoznod :-)
2/5 anonim válasza:
Erre csak azt tudom válszolni hogy bár melyik percben megjöhet.Fehér folyásom nekem is van .de a mensesem is megvan nem rég óta.most kéne megjönni nekem 2szor az életemben de 3 napja késik,,ne aggódj ez nem baj.lehet hogy még nem vagy eléggé kifejlődve.Hidd el meg fog jönni az.Én ugy vokltam vele hogy soha nem fog megjönni.és tessék.. amugy én 12/L vok.. remélem segithettem vmit,sziaa
3/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Es tudom, hogy en nem hozhatom elorebb, csak felek. Meg egyszer sem jott meg, es szeptembertol gimis leszek, es kolis. Felek, hogy ott fog megjonni elsonek.
2015. aug. 3. 21:36
4/5 anonim válasza:
Mitől félsz? Ráadásul a lányok 95 %-nál semmilyen fájdalommal nem jár. Én pl. lovagolok is alatta, semmiben nem gátol. Vegyél egy csomag betétet amit tegyél el a ruháid közé. És abból 1 db mindig legyen nálad a táskában. Így ha észreveszed, hogy megjött (ne aggódj nem fog elönteni, legtöbbször először ilyen barnás szerű és alig lesz meg) máris van nálad betét, nem kerülsz kellemetlen helyzetbe, hogy mástól kérj.
5/5 anonim válasza:
17 éves korig illene megjönnie, addig bármikor. Általában a folyás után 2-3 évvel szokott megjönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!