Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha hüvelyi fertőzésem van,...

Ha hüvelyi fertőzésem van, akkor a vizelet eredménye kimutatja?

Figyelt kérdés
2015. aug. 2. 22:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem sok volt benne a vörösvértest. Elmentem laborba és nőgyógyászhoz is, pontosan nem tudtam mi bajom. Hüvelygyulladás volt, 10-es volt a vizeletben a vörösvértest, talán 2 vagy 3 a maximum.

Háziorvos azt mondta ismételjük meg a vizeletet, miután végigcsináltam a kúpos kúrát, nem is volt több benne.

De ez nekem nagyon gáz gyulladás volt, szerintem enyhébb esetben semmit nem mutatna.

2015. aug. 2. 22:11
 2/5 A kérdező kommentje:

Értem, Köszönöm..

Én is voltam nőgyógyásznál mert egy hete fáj a hasam, görcsölt , annyit mondott h hüvelyi fertőzés, de a leleteken minden rendben van, szóval nem értem.

2015. aug. 2. 22:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Bár előfordulhat, hogy a hüvelyt fertőző kórokozó feljut a húgyhólyagba, és tüneteket okoz/megjelenik a vizelet eredményén, de gyakran csak maga a hüvely van gyulladásban- azt pedig nem mutatja ki a vizeletvizsgálat.
2015. aug. 2. 22:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én hüvely-problémámat kimutatta a vizeletvizsgálat.
2015. aug. 3. 12:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem mindent, nagyban függ attól, feljut-e a fertőzés a húgyutakba, milyen mértékű, egyebek. Szóval nem mutatja ki mindenkinél és 100%-ban. Kenetet kell vetetni, az a biztos.
2015. aug. 3. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!