Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Véres vizelet, orvoshoz menjek?

Véres vizelet, orvoshoz menjek?

Figyelt kérdés

Tegnap dolgozni voltam, éjszakás vagyok. Mikor mentem befelé kicsit gyengének éreztem magam, de betudtam annak ,hogy csak fáradt vagyok.

Aztán később a munkahelyemen sokat kellett pisilnem eleinte még nemvolt vészes, de aztán észrevettem, hogy véres a vizeletem, és kellemetlené vált az mikor maga a dolog történt.

Kicsivel később miután először észrevettem, hogy véres, szédültem, azt hittem, hogy majdnem elájulok, de ez egy fél óra alatt elmúlt, aztán jobban voltam, de a kellemetlen érzés, és a sűrű, fájdalmas vizelési inger megmaradt.

Mikor hazaértem ez olyan 2 fele lehetett, akkor már nem volt annyi véres szín a pisiben. Most reggelre pedig már egyáltalán nincsen, és a vizelés sem volt kellemetlen érzés csak talán egy kicsit.

Forduljak orvoshoz, vagy inkább ne? Mitől lehetett vajon?

2015. júl. 16. 09:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez felfazasra utal.De azert nezesd meg magad igen!:)
2015. júl. 16. 09:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Valószínűleg felfázás, esetleg egy kisebb vesekő. Mindenképpen menj orvoshoz.
2015. júl. 16. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!