Egészséges vagy sem akkor fürdeni, mikor megvan a menstruáció?
Tengerre, tóra, folyóra, medencére és hasonlókra gondoltam.
Apu és anyu szerint kell akkor is fürödni, hogy kihasználjam az egész nyarat (mindennap megyünk tóra fürödni), én meg nem szívesen fürdök, mikor megvan. Anyu akkor is szokott.
Ez normális? Valaki még szokott ilyenkor fürdeni? Vagy csak én vagyok ilyen "besz*ri"?
Én sem szívesen fürdök azokon a napokon, olyankor nem érzem olyan komfortosnak még tamponnal sem, max az utolsó napokban, de ha nem muszáj, inkább akkor sem.
Szerintem ez mindenkinek egyéni döntése kell hogy legyen. Csináld úgy, ahogy neked kényelmes. :)
Nem használok tampont.
Köszi az eddigi válaszokat! :)
Tampon nélkül ne menj be, úgy én se fürdenék. Tamponnal viszont simán lehet, semmi bajod nem lesz tőle.
Gondolom anyukád is tamponnal fürdik olyankor.
Epp ez az, hogy anyu sem tamponnal fürdik, hanem "egyszerű" betéttel.
Meg különben is a tampon drága is, anyuék pedig nagyon spórolósak, és anyuval a legolcsóbb betétet vesszük.
Ez tényleg gusztustalan... Betéttel nem fürdünk...
1. óriási a fertőzésveszély
2. Kiázik a vér a betétből...
Így viszont semmiképp se menj vízbe, te csinálod jól. Remélem azért ez a spórolás más higiéniai dologban nem mutatkozik meg..
Értem.
Hát igen a spórolás. Nem más higéniai dologban nem nyílvánul meg.
Igen, tudom, hogy gusztustalan, de ez van.
Meg különben is spórolni meg azért kell, mert nagy családban élek és nem állunk olyan jól anyagilag, hogy csak úgy kidobjuk a pénzt. :(
Családi pótlékot sem kapunk, se semmit... Sajna csak apu fizetéséből, és a nagyi nyugdíjából élünk. Anyu pedig nem kap semmit arra, hogy otthon vigyázz ránk gyerekekre és tanít minket.
Itt Szerbiában nem sok mindenre jut. Már, ha értitek miről beszélek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!