Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha gyakori, hogy éjszakánként...

Ha gyakori, hogy éjszakánként összevérezem az ágyneműmet, koliban hogyan tudom kikerülni ezt? A tampont nem szeretem

Figyelt kérdés

2015. aug. 1. 19:25
 1/9 anonim ***** válasza:

Veszel matracvedot.

Normalis betetet.

Vagy inkontinencia bugyit.

2015. aug. 1. 19:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Ébresztő betétcserére, törcsit magad alá.
2015. aug. 1. 19:49
 3/9 anonim ***** válasza:

Éjszakára ne is tegyél be betétet.

Lehet kapni éjszakai betéteket, és valóban, a törölköző magad alá az egy jó ötlet, én is szoktam.

2015. aug. 1. 21:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Én vagy inkontinenciabetéttel oldom meg vagy rendes betétet elcsúsztatva egymás fölött, így sem elöl, sem hátul nem mozdul el. A törölköző jó, de ha nem akarod ennyire egyértelműen mutatni, abban az esetben jó ha van az ágyon ágytakaró a lepedő alatt. Nekem praktikusan piros színű, bár mióta kollégista vagyok nem nagyon történt ilyesfajta baleset :)
2015. aug. 1. 22:19
 5/9 anonim ***** válasza:

Éjszakai betét, az jó ötlet.

Ha olyan helyre kerülök, hogy abszolút 0-ra akarom csökkenteni egy esetleges "baleset" kockázatát, akkor kivételesen macskanadrágban alszom.

2015. aug. 1. 23:01
 6/9 anonim ***** válasza:

#3 vagyok

*tampont ne tegyél be éjszakára, bocsi, elírtam.

Én, ha nagyon megvan, mondjuk a második-harmadik nap környékén járok, akkor mindig éjszakai betéttel, pizsama alsóban vagy cicanadrágban alszom. Nyáron, ha meleg van a nadrághoz, akkor bugyi+betét, és törölköző magam alá. Sosem lett még véres a lepedőm. :)

2015. aug. 2. 13:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Éjszakai betét plusz 2 bugyi :) Általában az alsó normális bugyi, a felső francia,így mindenhol jól leszorítja a betétet. Egyszer fordult elő, hogy a lepedőm is összekoszolom ezzel a módszerrel :)
2015. aug. 2. 16:20
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, viszont egyik sem az 'igazi' :( Mindig éjszakai betétet használok, még nappal is. Kék Always-t, sok cseppeset, pontosan nem tudom már melyiket, mert 2 hete kidobtam a csomagolást. Mindig úgy fekszem le, hogy kicserélem a betétet, de egy 9 órás pihi után elég gyakori, hogy a takaróm, párnám, épp, ami 'közelebb van' véres lesz. Bevallom, menzesz alatt, a betét miatt nem is alszom olyan túl jól, főleg reggelre kellemetlen a helyez.

A tampontól minden esetben ódzkodok, főleg estére. Intimkelyhen is godolkodtam már, de kb az is olyan, mint a tampon... Koliba meg muszáj menni :/

2015. aug. 2. 21:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Pedig én írtam az igazit, állíts be ébresztőt cserére.
2015. aug. 2. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!