Lassan 1 éve nem menstruálok- kétségbe vagyok esve, mi okból lehet ez?
Mindig gondjaim voltak a vérzéssel, sajnos, egy serdülőkori betegség következtében nem jött meg magától sosem, csak gyógyszeres segítséggel ( Duphaston, Clostylbegit). Anorexiás voltam, pont amikor a nemi érés kezdődött, akkor lett úrrá rajtam a betegség. Volt, amikor nagyon alacsony volt a súlyom, gyógyszerrel sem jött meg a vérzés.
A nőgyógyász javaslatára, 20 éves koromban elkezdtem fogamzásgátlót szedni, révén hogy ez a tabletta beállítja, és ettől biztos megjön.
Meg is jött, közel 4 évig szedtem, párkapcsolatom is volt mellette néha, de mindig vigyáztam a kiegészítő védekezésre is.
A gyógyszert abbahagytam, anyagi gondok miatt is, másrészt, hogy vajon megjön-e a vérzésem gyógyszer nélkül is.... Hónapról-hónapra halasztgatom, de egyre jobban zavar, lassan 1 éve nem jön meg, terhes nem lehetek. Pattanásosodom, ami gyógyszer mellett viszont nem volt, és néha érzem "ott lent" a görcsölést, de vérzés semmi... :(
Járt már így valaki közületek?
Nagyon nagy probléma, egész életemet keseríti meg mióta elmúlt a betegségem, talán az is kizárt, hogy valaha gyerekem lehet. :(
1. NE SZEDJ GYÓGYSZERT! - még jóformán nem is mentstruáltál magadtól, minek kéne mesterségesen elvenni?
2. ENDOKRINOLÓGUS, ő helyre tesz - vagy nem, de legalább nem töm szr hormonnal (mármint ciklusbsztatóval), vagy olyat ad, ami rendezi és nem megszünteti a dolgokat
3. szr ügy, és igen, valószínű nem lehet gyereked - hát, ez van, kellemetlen, most már késő bánat, és örökbe fogadás is létezik
Én is voltam anorexiás, aztán pajzsmirigy beteg, de ennyire nem vágtam taccsra magam - bár, én nem akarok gyereket, szal mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!