Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan használjam a tampont?

Hogyan használjam a tampont?

Figyelt kérdés
Már próbáltam minivel, de még nem sikerült. Elkezdtem feltenni, de egy idő után már nem tudtam tovább tolni. Nem mondhatnám h fájt, csak kellemetlen volt, egy kicsit feszített, gondolom mert még nem használtam soha. Szóval ilyenkor csak fogjam magam és toljam tovább? Most csak enyhén van meg, de fürödni szeretnék és amúgy is meg kéne tanulnom már, ugyh úgy gondoltam mostmár itt lenne az ideje. A minit enyhe vérzéssel is lehet használni, ugye?
2015. júl. 31. 18:27
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Sehogy ne használj tampont. Marhaság. haszálj betétet.
2015. júl. 31. 18:28
 2/5 anonim ***** válasza:
2015. júl. 31. 18:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Első használatot ne enyhe vérzéskor próbáld. Akkor csináld amikor a legerősebb, és ne is nagyon zuhanyozz le előtte. Nem épp guszta, de sokkal jobban csúszik.
2015. júl. 31. 18:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem először is olvad el a használati útmutatót, abban benne van minden, amit tudni szeretnél róla.
2015. júl. 31. 18:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor próbáld, amikor erős, ha nem csúszik rendesen, felsérti a nyálkahártyát, ami mindenféle fertőzésre nyitottá tesz. Olvasd el a használatát, légy tisztában a toxikus sokk szindróma tüneteivel, mielőtt elkezded. Ne felejtsd bent sose. Enyhébb vérzéssel csak akkor használd, ha már elég rutinos vagy. Nőgyógyásznál jártál már?
2015. júl. 31. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!