Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Késő menstruációnak a terhessé...

Késő menstruációnak a terhességen kívül mik lehetnek az okai?

Figyelt kérdés
Most késik a menstruációm. Használtam hüvelykúpot a ciklusom közepén gyulladásra 10 napig, meg elvileg a nagy meleg se segíthetett a dolgon. Amúgyis eléggé összevissza szokott megjönni, de most kiugróan sokat késik. Tudnátok még lehetséges okokat mondani?

2015. júl. 29. 22:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha alapból szokott késni, akkor akár ilyen dolgok is mint fertőzés és kezelése, stressz, frontváltozások is okozhatják.

Lehet még egy kisebb hormonális probléma is, ami előfordul, menzi után rendeződik újra minden.

De lehet petefészek ciszta is, ami magától fel tud szivodni.

Mi volt az eddigi leghosszabb ciklusod és most ahhoz képest mióta késik?

2015. júl. 29. 23:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Egy időben 42-43 naposak voltak, most ez a 39. nap
2015. júl. 29. 23:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! az enyém is éppen késik. Én a 38. napon vagyok, bár a melleim fájnak, ez szokott az előjele lenni. Nem tudom hogy te szedtél e korábban fogamzásgátlót, de én novemberben hagytam abba, azóta mindig össze vissza jön meg. A leghosszabb amikor kimaradt az 52 nap volt, közvetlenül a gyógyszer abbahagyása utáni hónapban. Aztán nagyjából beállt 24-35 naposra, de most engem is aggaszt már ez a 38. nap. Nem tudom hogy voltál e már kivizsgáláson, de én valamikor mostanában indulok mert ez már nem normális. Amúgy a hüvelykúpnak biztos hogy nincs köze hozzá. Másfél éve én is használtam egyszer, de attól még ugyanúgy megjött.
2015. júl. 30. 08:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Nekem most 2 napja görcsöl is a hasam mint a fene. De semmi.
2015. júl. 30. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!