Hüvelyszűkítő műtét?!
Figyelt kérdés
Volt már valakinek?Mennyi az ára?Hatásos volt?És tud valaki megbízható orvost ajánlani?2015. júl. 29. 16:33
11/18 anonim válasza:
Eszedbe ne jusson. Nincs is jobb egy tág puncinál, komolyan már a kérdésed kiírásától felállt a farkam. Volt barátnőm aki nagyon tág volt(farkam mellé mindig bedugtam szex közben 5-6 ujjam), vele szexeltem a legjobbakat életem során. Szóval keress olyan pasit aki ezt értékeli, csak ne tedd tönkre magad *.* 24f
12/18 A kérdező kommentje:
Hát azért annyita még nem vészes a helyzet,hogy beférjen mellé 4 ujj... :D
Amúgy nem élvezem egyáltalán,ebben van igazság,stresszelek közben nehigy tág legyek
2015. júl. 29. 17:45
13/18 anonim válasza:
egy idiótával vagy együtt,keress mást :)
14/18 anonim válasza:
Akkor nem is tág, miről beszélsz? :D
Ne aggódj szerintem emiatt, nem vagy sokkal tágabb az átlagnál szerintem. És ugyan úgy lehet élvezni a szexet mint egy szűk lánnyal csal technika kérdése:)
15/18 A kérdező kommentje:
#13-as ezzel abszolút tisztában vagyok :D
2015. júl. 29. 18:17
16/18 anonim válasza:
Akkor hagyd ott és gyere hozzám feleségül :D
17/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok én valami szép látvány,nehogy azt hidd
2015. júl. 29. 19:23
18/18 anonim válasza:
Semmi szükséged a műtétre. Milyen intimtorna gyakorlatokat csinálsz egyébként? A jó gyakorlat sor nem abból áll, hogy összeszorítod, majd kiengeded. Fel kell építeni a gyakorlatsort mint bármilyen más testmozgás esetén. Furán hangzik, de kell bemelegítés, fokozatosan kell emelni a gyakorlatok ismétlésszámát stb. Egyébként 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem vagy túl tág, csak egyszerűen tapasztalatlanok vagytok, erre még egymást hergelitek a pároddal. Inkább lazítsatok, és ne feladatkt tekintsetek a szexre, kezdjétek el élvezni, felfedezni egymást és magatokat, és máris jobb lesz minden.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!