Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelyszűkítő műtét?!

Hüvelyszűkítő műtét?!

Figyelt kérdés
Volt már valakinek?Mennyi az ára?Hatásos volt?És tud valaki megbízható orvost ajánlani?

2015. júl. 29. 16:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
4%
dupla kuki megoldja!
2015. júl. 29. 16:34
 2/18 anonim ***** válasza:

Kegel-gyakorlatot próbáltad már?

A másik, hogy szülés után egy rendes doki automatikusan megcsinálja... úgy varrja a gátat, hogy kellemesebb legyen a szex. ;)

2015. júl. 29. 16:36
 3/18 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy messze vagyok még a szüléstől és annyira nincs önbizalmam,hogy jelen pillanatban képtelen lennék bárkivel is lefeküdni,a gyakorlatot meg már borzasztóan unom,ezért szeretném inkább a műtétet
2015. júl. 29. 16:40
 4/18 anonim ***** válasza:
0%
Mennyi idős vagy? Keress nagyobb brét!
2015. júl. 29. 16:46
 5/18 A kérdező kommentje:
Hát ez a baj ,hogy csak 18, de nem méret alapján akarok párt találni
2015. júl. 29. 16:53
 6/18 anonim válasza:
58%

Jó eséllyel valójában nem is vagy tág, és valószínű, hogy a hiba nem(csak) a te készülékedben van!!! Miből gondolod, hogy tág vagy?

Szerintem nincs olyan h tág.. főleg a te korodban!!

Párom puncijába felmegy az 5ujjam egyszerre, de ha ilyen tágítós játék után ujjazva nyalom, akkor EGY ujjamra is ráfeszül a puncija, mert élvezi!

2015. júl. 29. 16:58
 7/18 A kérdező kommentje:
Barátom mondta,hogy nem érez misszionárius pózban,annak ellenére,hogy vele alig bírtam lefeküdni az önbizalomhiányom miatt mivel már más is mondta, hogy tág vagyok...
2015. júl. 29. 17:25
 8/18 anonim ***** válasza:

Pedig a Kegel-gyakorlatokkal tehetsz a legtöbbet magadért!

Tudod, én negyven éves vagyok, de úgy tudom masszírozni a barátom farkát a hüvelyemmel, hogy csillagokat lát tőle... azért ezt a "tudást" nem adják ingyen...

2015. júl. 29. 17:28
 9/18 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat tornáztam már életemben,de nem lett tőle jobb sajnos,szeretném végre véglegesen megoldani a problémát,ha meg szülök max. kap egy kis pénzt az orvos,hogy császárom lehessen
2015. júl. 29. 17:34
 10/18 anonim válasza:

Bármilyen meglepő is, tág attól is lehetsz, ha nem élvezed a szexet, stresszelsz, stb..

A punci kitágulással is védekezhet a nem kivánt inger ellen.

Meg merem kockáztatni, hogy nem élvezed a dugást!

És lehet h szexuálisan tapasztalan, béna vagy figyelmetlen fiúkkal szexeltél eddig!

Ha magadnak csinálod és élvezed, akkor is tágnak érzed magad?

2015. júl. 29. 17:36
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!