Miért tart sokáig a menzeszem?
Szia!Épp én is hasonlót akartam kiírni.Amióta én is megszültem a 2.kisfiamat Nekem sem egyszerű a menses dolog :)
Van, hogy 5 napig tart és baromi erős, mondjuk ez csak 2szer fordult elő, de nekem is azóta inkább elhúzódó, viszont kevés maga ami ürül.Szinte elég végig a tisztasági.Most is 24.én jött meg, és még most is tart, meg sztem még olyan 3 napig tuti meglesz.
Nekem már három éves a kisebbik, és voltam már többször nődokinál, hormonváltozás miatt van, azt mondja.Nem vészes így nem avatkozna be mesterségesen, mert minimális az eltérés....
De van olyan ismerősöm, akinek nagy az eltérés, és mégis norm. a mensese.Szóval már azt sem hiszem, hogy ettől van az egész.Mióma, ciszta nincs, szűrés P1es nem szedek fog.gátlót sem, szóval fogalmam sincs :(
Első gyerek után beállt, 9 hós koráig szopizott, 11 hós volt, mikor már ugyanolyan volt a mensesem, mint a szülés előtt, de a második után nem értem miért csinálja ezt a szervezetem????
Bocs, hogy érdemben nem segítettem, de jól esett most ezt kiírni, nem vagy egyedül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!