Menstruációs probléma? LENT
szóval hónapok óta 'koplalok'(én nem érzem úgy) előszőr napi 800-500 kalóriát ettem,ma már kb.napi egy barackot,de nem is ez a lényleg hanem.
a menstruációm rendszertelen volt mindig is,de mostmár utoljára júlis elején jött meg (azt hiszem)
érzem,hogy mostanában kell megjönnie,mert nálam ezt nagyon lehet észlelni,és ma meg is láttam egy kis vércseppet az alsóneműmben,"elláttam magam",de nem vérzek..szerdán megyek pajzsmirigyvizsgálatra és ott meg kell mondjam mikor jott meg utoljara.mit mondjak? ez gond lehet?
minek a pajzsmirigy vizsgálat? egyértelmű, hogy az alultápláltság miatt nem jön meg. menj szépen pszichiáterhez, hátha nem kell koporsóra költeni a rokonaidnak a közeljövőben!
amúgy meg a dokinak az igazat mondjad: koplalsz és nincs menzesz, max pár csepp vér
A kórosan sovány, alultáplált, bulimiás vagy anorexiás lányok-nők esetében gyakori, hogy nem menstruálnak rendesen, vagy egyáltalán.
Ez nem menstruációs probléma, te beteg vagy! Pszichésen!
Fordulj nagyon sürgősen szakemberhez, mielőtt kórházba kerülsz, netán leállnak a szerveid és meghalsz! Bocs, ha nyers voltam, de hidd el, hogy jelenleg a menstruációs gondod a legkevesebb!
Nem hiszem, hogy bàrmi gond lenne a pajzsmirigyeddel. Az anorexiás lányoknak általában nem jön meg rendesen a menzeszük.
Ha rendesen ennél, akkor egy idő után rendeződne a dolog, ha nem, akkor lehetne másra gyanakodni.
A napi egy baracktól meg a kórházban fogsz kikötni.
Amúgy ugyanezt mondd el, amit itt leírtál.
Nem eszel bakker, mert anorexiás vagy!
Kövérnek gondolod magad, pedig szerintem nem vagy több 50 kg-nál, hozzá meg tuti, hogy magasabb vagy, mint 160 cm.
De ez csak egy tipp.
A szervezet, hogy tudjon működnek, a szerveid, hogy tudjanak működni, ahhoz enni kell, megfelelő mennyiségű táplálékot kell bevinni. Napi 1 barack olyan, mint halottnak a csók! Semmi, nulla! Éhen halsz, vagy kiszáradsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!