Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől késhet, ha máskor...

Mitől késhet, ha máskor mindig elég pontos szokott lenni?

Figyelt kérdés

Csütörtökön, vagy tegnap kellett volna megjönnie. Eddig még csak az fordult elő, hogy egy nappal hamarabb jött, de később soha.

Nem feküdtem még le a barátommal, petting volt, ami során hozzám is ért párszor, de nem hatolt be. Nem vagyok olyan hülye, hogy védekezés nélkül feküdjek le bárkivel is... Azért szűzként csak nem lehetek teres, igaz?

Volt mandulagyulladásom, arra kaptam antibiotikumot, illetve kb. 2 napig azzal együtt kellett kennem egy szintén antibiotikumos krémet az arcomra is (pattanások miatt). Ez esetleg bekavarhat?

2015. júl. 25. 14:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Mivel ért hozzád? (csak a biztonság kedvéért) amúgy késhet nagyon sok mindentől, még ha nem is volt még rá példa (pl a betegség is lehet ok, de nem biztos hogy attól van). És szűzként nem lehetsz terhes.
2015. júl. 25. 16:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Nyilván nem a kislábujjával... ;)
2015. júl. 25. 16:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Na akkor pontosabban kérdezem...A pénisze szabadon volt e a közeledben ott lent?
2015. júl. 25. 17:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen
2015. júl. 25. 17:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor egy nagyon kis esély még arra is van hogy terhes vagy...Bár nem tudhatom mit csináltatok pontosan, de ha továbbra se jön meg, csináld meg a tesztet.
2015. júl. 25. 17:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Az antibiotikum lehet oka esetleg.

De az majdnem biztos hogy gombád lesz, ha hüvelyflóra helyreállítót nem használtál.

Azok a tapló orvosok gyakran nem figyelmeztetnek erre, gyakran már arra gondolok hogy szándékosan..

2015. júl. 25. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!