Hüvelyfertőzésre klion d 100-at írt fel az orvosom. Hogyan szedjem?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 3 hónapja küzdök hüvelyfertőzéssel. Égek és sárga kellemetlen szagú folyásom van. 2 hónapja voltam nőgyógyásznál, Kliont írt fel, el is használtam mind a 10et úgy éreztem jobb lett de pár nap után ismét visszajött és napról napra egyre erősebbek a tüneteim. Visszamentem ismét a nőgyógyászomhoz és felírt még egy ugyanilyen 10 darabos kúrát, azt mondta javult az állapotom de egy kis fertőzés még mindig van. viszont jövő héten éjszakás leszek, szerintetek hogyan szedjem? Mielőtt megyek dolgozni? Ülőmunkát végzek. Ugyanúgy hatni fog ha nem fekvő helyzetben és nyugalmi állapotban vagyok? tudom hülye kérdés de aggódom. Szeretnék meggyógyulni már végre2015. júl. 24. 19:10
1/5 anonim válasza:
Sehogy ne "szedd"!
ez hüvelytabletta, oda kell feldugni.
Ha éjszakás vagy, nyilván nappal alszol, lefekvés előtt helyezd fel.
"3. HOGYAN KELL ALKALMAZNI A KLION-D 100 HÜVELYTABLETTÁT?
A Klion-D 100 hüvelytablettát mindig az orvos által elmondottaknak megfelelően alkalmazza. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét.
Ha az orvos másképpen nem rendeli, 10 napon át naponta egyszer (este, lefekvés előtt) kell egy előzőleg vízzel enyhén megnedvesített Klion-D 100 hüvelytablettát mélyen a hüvelybe behelyezni.
Szükség esetén, a kezelőorvos javaslatára, Klion tabletta bevételével kell kiegészíteni a kezelést.
A kezelés sikere érdekében a szexuális partner kezelése is ajánlott."
2/5 anonim válasza:
Jézusom...ugye ez vicc?El sem olvasod,hogy mit kell alkalmazni,hogyan?Ezt nem szájon át kell bevenni,hanem feldugni.
3/5 A kérdező kommentje:
természetesen benedvesítettem és feldugtam. Sajnálom hogy félreérthetően írtam, nem beszedtem hanem a tájékoztató szerint jártam el.Bocsánat csak kissé feszült vagyok és nem fogalmaztam jól. mert 5 napig dolgozom éjszaka. Akkor viszont a többi 5 napban is délelőtt kell felhelyeznem és ezért vacilálok, hogy délelőtt kezdjem el vagy estére.
2015. júl. 24. 19:34
4/5 anonim válasza:
Akkor bocsi,tényleg félreérthető volt.Az ilyen kúpokat alvás előtt célszerű alkalmazni,mert vízszintes helyzetben kevesebb folyik ki.Ülve is több folyik belőled.Meg míg odaérsz a munkahelyre,közben is nyílván felállsz,nem egyben ülsz végig 8 órát.Jobb lenne alvás előtt,akármilyen napszakban.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Igazából nem hallottam még erről, hogy valakinek egymás után 2 kúrát is kell ugyanebből végeznie. Dehát mindent a gyógyulásért. :)
2015. júl. 24. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!