Ez mitől lehet? Most tornázok ilyen direkt mellfeszesítől ez jót tesz a növekvő melleknek (a tornát ma kezdtem el)?
Szerintem sulizzál még kicsit, igyál sok kakaót meg egyél kiflit, barbizzál, oszt jók lesznek a melleid.
Torna helyett (főleg a mellfeszesítő helyett) meg inkább olvassál bármit.
34aa es 80A - ez megis milyen meretezes? Az USAban lattam 34a meretezest, Europaban a 70-80-kilencvenes szamokat hasznaljak. Nem tudom mi a 34aa-nak az eruopai megfeleloje ugyhogy ezek a szamok nem mondanak semmit.
Mint ahogy nincs helyi fogyas, ugy mellnagyobbito torna SEM LETEZIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha rengeteg fekvotamaszt es egyebb mellizom erosito gyakorlatot csinalsz, akkor kemeny feszes melled lesz mint nekik:
De ettol a cicid nem fog megnovekedni, sot! Latod nekik milyen pici? Tudod miert?
Mert a cici, amit a melltartoba rakosgatsz az nagyreszt ZSIR! A mellizom, pedig a neveben is van, izom.
Ha jo sokat gyursz, akkor egyre kevesebb zsir lesz a testeden es egyre tobb izom. Ezert van, amikor a felnott nok (nem te, mert te szerintem meg gyereknek szamitasz) amikor valami fogyokuraba kezdenek a cicijukbol veszitenek elsore es nem ertik miert fogy a cici a zsiros segg meg nem. Hat mert a cici zsirt a test konnyebben elegeti es sokkal latvanyosabb, hogy a melltartobol kisebb meretu kell, mint hogy a popsibol 1cm lement.
Jol irta az elso, babazz, olvass, tevezz, de ilyen mellnagyobbito h.lyesegekkel ne foglalkozz. Tornazz, igen, az jo, de normalis sportot valassz: bico, uszas, futas, joga, akarmi.
Meg fejlodesben vagy, a cicid novekedni fog, de nem azert mert gyakorlatokat vegzel ra, hanem mert ez az elet rendje.
Utolsónak!!
Nagyon szépen köszönöm a kisegítő választ! :)
Ezek a nők gusztustalanok miket is beszélek én nők inkább fériaknak mondanám őket.....
Amúgy ezt próbáltam ki [link]
Nem gusztustalanok, csak legfeljebb neked nem tettszik. Eszmeletlen munka, kitartas, akaratero kell, hogy egy no ilyen kemenyre gyurja magat. Szepnek en sem talalom oket, de tiszteletremeltonak igen. A testuk nagyon jol mutatja, hogy az ember egyes izmai hogyan/mikent helyezkednek el a csontvazon. Erdekes, de nem szep.
Inkabb ezt nezd meg, ez jobb, mert kepekkel illusztralja a bizonyos mellgyakorlatokat.
Amit te linkeltel, hgy x meg mosolygas meg szekbe kapaszkodas, az nagyon bugyuta. Tudod mennyit kell abbol csinalni, hogy barmi hatasa legyen? Napi 8 oraban folyamatosan!
Ezekkel jobban jarsz:
Ha a fekvo meg nem megy, akkor tedd le a terded es ugy csinald, vagy falnal allva.
Ha nincs otthon suly, akkor tolts meg vizzel ket fel literes flakont es hasznald azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!