Lanyok/nők! Kinek mi valt be eros menstruacios gorcsok enyhitesere?
Nalam az elso nap mindig a poklok pokla, utana szinte olyan, mintha elvagtak volna, nem is jelentkezik a fajdalom...
De az elso nap tenyleg kritikis, hanyasig, hasmenesig fokozodik.. Pokoli gorcsok..
(Voltam mar kivizsgalason, hogy miert lehet ennyire kegyetlen, de nem talaltak semmit)
Kivancsi vagyok ti hogy elitek meg ezeket a napokat?!...
Most is itt virrasztok, keptelen vagyok elaludni...
Én is az első napnál vagyok, vagyis voltam ezelőtt pár órája. Nekem is a pokol az a nap, de most egész jól megvoltam. Egész nap csak fekszem, a hasam szúr, görcsöl, feszül, ilyenkor egy fél doboz Ketodex elfogy. És olyan érzékeny már egy héttel előtte az egész szájüregem, hogy kínszenvedés a fogmosás és az evés is. Minden nap ájulásérzet jön rám többször is, fekve, ülve, állva, mindenhogy. Nem egyszer volt, hogy össze is estem. Volt olyan, amikor a fürdést kellett félbehagynom, annyira rosszul voltam. Az állandó ingerültségről ne is beszéljünk. Már feltűnt, hogy ezekben a napokban a hajam is konkrétan tincsekben kijön, ha kicsit meghúzom. Már 10 éve szenvedem ettől, de nincs mit tenni.
Tudom, mindenki a NO-SPA-val jön, de nekem semmit se ér, nálam minden fájdalomra csak a Ketodex vált be, igaz, sokszor abból is két tasak kell egyszerre. Még a forró borogatás is jó rá valamennyire, de kánikulában...
Nospa, algopyrin, cataflam. Kb ebben a sorrendben, közben veszek egy meleg vizes fürdőt (ebben a hőségben persze nem, de amúgy igen :D).
A kedves anyukám a hasamat és a talpamat felváltva masszírozza. Elvileg a sarkunkon vannak az intim területeink, és tényleg, megnyomom, elmúlik a fájdalom. Aztán persze újra jön, de egy jó órás talpmasszázs és a cataflam csodákra képes!
Szia :D
Hasonló cipőben járok nekem a forró vizes módszer mindíg enyhíti :)) próbáld ki esetleg a melegvizes borogatást hogyha nem jobb akkor ülj be a kádba és tussal közvetlenül a hasadra fojasd a vizet :) (kicsit furcsán hangzik de tényleg jó :)
17/L
Én Apranax-ot szedek, általában első nap 1et; ha nagyon rossz, ami szerencsére ritka, mert elég sokáig tart a hatása, akkor aznap még egyet, de az is előfordul hogy 2 nap alatt fogy 2. Elvileg ez elég erős fájdalomcsillapító, nem is érzek semmi fájdalmat.
Évekkel ezelőtt Rubophent szedtem de nem használt semmit, ugyanúgy szenvedtem és hánytam összevissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!