Első strandolás tamponnal? Lent a többi.15/l
Figyelt kérdés
Eddig mindig kihagytam, ha megvolt, de most nem szerettem volna, ezért tettem fel tampont, amit amúgy nagyon ritkán használok. Anya szerint nem egészséges vízbe menni vele a fertőzések miatt. Ma reggel múlt el teljesen és kaptam Anyától egy kúpot, hogy este lefekvéskor rakjam fel, megelőzés végett. Valóban fontos lehet? Nem szívesen tenném fel, javaslatok?2015. júl. 21. 11:28
1/5 anonim válasza:
Anya jót akar! A fertőzéstől fog védeni a kúp, ha már strandoltál! Én a helyedben felraknám, reggelre nyoma sem lesz,
2/5 anonim válasza:
Volt más is a standvízben? mert elég, ha egynek van hüvelygombája, a víz kitűnő tenyészet. Bírjátok már ki fürdés nélkül azt a pár napot! Igaza van anyukádnak.
3/5 A kérdező kommentje:
Persze, sokan voltak. Amúgy mindig kihagytam, tampont is talán háromszor használtam életemben. De most kénytelen voltam, ígyhát 4 napig minden nap tamponoztam. Talán ezért mondta Anya a kúpot.
2015. júl. 21. 11:53
4/5 anonim válasza:
Gondolom, valamilyen tejsavas, probiotikumos, hüvelyflóra regeneráló kúpot adott anyukád.
Az egyébként is hasznos menstruáció után. Nem csak akkor, ha (tamponnal vagy anélkül) strandolt az illető.
A jótékony bacik bejuttatásával segít, hogy az esetlegesen a strandtól vagy menstruációtól felborult hüvelyi közeget helyrerakja, megelőzi az éppen kialakulni készülő fertőzéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!