Menstruáció alatt strandolás?
A barátom egy tündérbogár. 2hónapja vagyunk együtt és ma reggel a kezembe nyomott 1repülőjegyet hogy cicám hétfőn megyünk Törökországba. Iszonyatosan jól esik, viszont még sajnos nem tartja számon mikor szökött megjönni, és nemtudta hogy sajnos vasárnap van az első napja és pont azon az 1héten megyünk..
Megmondom őszintén nagyon szeretnék tengerpartra menni, soha nem hagytam el még az országot és maga lenne az álom nekem..Hogy lehet megoldani hogy ne kapjak fertőzést?
Sex részébe még bele sem mertem gondolni hogy szegénykém azt gondolja júj de jó hogy romantikusan végig szeretkezzük az 1hetet, közben meg itt ez a kis malőr..
Én dolgoztam olyan helyen kinn, ahol a tengerparton éltem, és ha megjött, akkor is bementem fürdeni tamponnal. Nyilván kicseréltem miután kijöttem, meg lezuhanyoztam, mert a homok mindig állt a bikinimben (is), tulajdonképpen mindenhol. Fertőzést sosem kaptam.
Ha te úgy érzed, ne menj be az első két napon, de nem hiszem,hogy lenne valami probléma. Esetleg előbb menjetek inkább várost nézni, és majd ha enyhül a menzesz, akkor menjetek fürdeni.
Amúgy tényleg nagyon kedves barátod van, érezzétek jól magatokat és vigyázzatok magatokra! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!