17 éves lány vagyok és nagyon durván folyok "lent" mit javasoltok?
Figyelt kérdés
Ilyen nyálkás fikás folyásom van...kb, mint aki megfázott és kifújta az orrát olyan amikor kitörlöm magam...múlt hónapban csináltam clion-d kúrát és már megint ez van...még a canesten combi uno-ra gondoltam, ti mit mondotok? :(2015. júl. 20. 21:08
1/3 anonim válasza:
Orvosnál voltál már? Ha nem akkor nem árt egy nőgyógyászhoz menni.
2/3 A kérdező kommentje:
Voltam már nőgyógyásznál....2x is...és nem ugyanazok a személyek voltak...és ugyan azt csinálták és mind ketten a clion-d-t írták fel...és nem használt
2015. júl. 20. 21:22
3/3 anonim válasza:
Ha fehér színű a folyásod és olyan nyálkás, az természetes folyás, nem tudsz azzal mit kezdeni, azzal tisztul ki a hüvelyed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!