Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Intim mosakodók. Most akkor...

Intim mosakodók. Most akkor használjak vagy ne?

Figyelt kérdés

Valaki azt mondja, jó másvalaki az ellenkezőjét állítja.

És a nőgyógyászoknál is így van! Szerintetek?

2010. márc. 5. 15:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Kémhatásilag egyértelműen jobb,mint egy szappan vagy tusfürdő,azonban azt sem kímélik az adalékanyagoktól.Én színezék-és illatmentes párti vagyok az egész testre.
2010. márc. 5. 15:37
 2/8 anonim ***** válasza:

Föleg a menstruáció ideje alatt jelentös a különbség.

De próbáld ki,nálad,hogy vállik be.

2010. márc. 5. 15:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Én évek óta használok,nagyon jók,legalábbis én azt tapasztalom.
2010. márc. 5. 16:02
 4/8 anonim ***** válasza:
énis használok, és amióta nem a lactacydot, azóta semmi bajom.- mindenképpen olyan vegyél aminek a PH-ja egyezik a hüvely PH-jával. az egyik ilyen a nivea..
2010. márc. 5. 17:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Az korantsem eleg, h a pH-ja egyezik a huvelyevel. Mivel a huvelynek van egy termeszetes floraja es ezt kimosod. Szoval a rendszeres hasznalata semmikepp se javallot.
2010. márc. 5. 20:47
 6/8 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen nem a hüvelyedet mosod belül, csak külsőleg, szóval nem ölsz meg vele elvileg semmi oda való baktériumot.
2010. márc. 5. 22:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Seahorse Cosmetics:Színezék és illatmentes tusfürdő kb. 700 Ft, DM-ben és gyógyszertárakban, Tescóban olcsóbb.Azt írja,hogy intim területen is bátran használható.pH-ról semmit nem ír.
2010. márc. 17. 20:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Én Maliziát használok. Ez az első alkalom, korábban sohasem. Problémám nincs vele. Régen nagyon érzékeny voltam, állandóan hüvelygyulladásoktól szenvedtem. Fél éve volt utoljára. Én ennek már nagyon örülök. Nem állítom, hogy az intim lemosótól, mert még nem használom régóta, de mióta használom, még nem lett bajom tőle, tehát ártani nem árthat. Ha már huzamosabb ideje problémamentes leszek, lehet, fogok valami összefüggést is leszürni.
2010. ápr. 28. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!