Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok/Nők, ti milyen gyakran...

Lányok/Nők, ti milyen gyakran használtok tisztasági betétet?

Figyelt kérdés
Én szinte minden nap használom, mert nem szeretem, ha olyan lesz a bugyim... Kíváncsi lennék, hogy ez normális-e vagy csak velem van így...

2015. júl. 17. 09:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én általában nem, menzesz közben tampont, de akkor egy vékony tisztasági betétet is használok.
2015. júl. 17. 12:39
 12/17 anonim ***** válasza:
menses alatt betétet, viszont javaslom hogy illat és szinezékmentes betétet használj. mert az illatositás miatt is lehet folyás
2015. júl. 17. 13:25
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is minden nap használok, menszeszkor is, mivel tampont használok, és ha a zsinór olyan lenne, akkor a betét legyen olyan, és ne a bugyim.

A páromat se zavarja, inkább ezt találja ott, mint egy adag fehérfolyást a bugyimon.

2015. júl. 17. 14:41
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindennap használok, zavar ha olyan lesz a bugyim.
2015. júl. 17. 20:31
 15/17 anonim ***** válasza:
62%
én is használok rendszeresen, mert nekem is van folyásom. Voltam orvosnál is vele. Én Jessa nature tisztaságit használok, mert azt nem klórral fehérítik, biopamutból készül és nincs benne annyi vackeráj, mint a reklámozott termékekben. Dm-ben veszem a 40 darabosat 500 ft-ért.
2015. júl. 18. 12:03
 16/17 anonim válasza:
100%
én is minden nap használok,nekem is van folyásom :)
2015. júl. 27. 11:39
 17/17 anonim ***** válasza:
Én minden nap teszek be.
2021. júl. 23. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!