Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Teafaolaj és hüvelygomba?

Teafaolaj és hüvelygomba?

Figyelt kérdés
Már rengetegszer voltam orvosnál a gondommal, vett kenetet is, és kisebb vagyont adtam ki olyan kúpokra és krémekre, amik csak ideiglenesen tüntették el a tünetet vagy egyáltalán nem. Elegem van abból, hogy mindig várnom kell az időpontok miatt 1-2 hetet, és semmi sem használ amit fel ír. NEM KÉREK olyan kommentet, hogy menjek orvoshos és hasonlókat, mert már megtörtént! Rengeteg helyen olvastam, hogy teafaolajat natúr joghurtba csepegtetve lehet alkalmazni kívül és belül is. Annyi az aggodalmam, hogy a joghurban vannak azért olyan baktériumok is, amik az emberre nem jellemzőek. Szóval kinek mi a tapasztalata? Esetleg vízbe cseppentsek teafaolajat és azt szívassam fel a tamponnal? És ha ez is jó, akkor a csapvíz is jó vagy ásványvíz, vagy csak desztillált víz? Ez fontos, mert a deszt. víz eléggé drága, és mint írtam, túl sok pénzt költöttem már hasztalan szerekre. Olyat is olvastam, hogy valaki 2-3 gerezd fokhagymát felfűzött egy cérnára és neki az vált be. Bármire hajlandó vagyok, hogy végre elmúljon ezek után. A fokhagyma ugyanis szintén gombaölő, ráadásul ha abból indul ki az ember, hogy réges régen is volt ugyanilyen probléma, és akkor nem volt rá mindenféle hüvelykúp - akkor vajon mit használtak a nők? Szóval CSAK tapasztalat érdekel, az olyan okoskodást - mint hogy menjek orvoshoz stb... inkább le se írjátok!

2015. júl. 16. 17:42
 1/1 anonim válasza:
nekem is hasonló volt a problémám, gyógyszerektől nem múlt el egyáltalán. Aztán vettem borax glicerint és abba csepegtettem pár csepp teafaolajat és azzal kenegettem magam kívül belül. Eddig ez volt a leghatásosabb rögtön abbamaradt a folyásom és a viszketés is, de még éreztem hogy nem teljesen oké és tovább használtam pár hétig minden este és akkor jobb lett. Csak ezt nem szabad abbahagyni azért hetente vagy pár naponta meg kell csinálni megelőzés képpen mert én abbahagytam egy ideig és most újra jelentkezett a viszketés, de csak kívül.
2015. aug. 17. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!