Ez mi lehet? (Valószínüleg hüvelygomba)
Valószínüleg hüvelygomba mert nagyon viszketett ott lent meg turos folyásom is volt rá egy hétre vettem Canesten Kombi Unot volt alhasi fájdalmam is de miútán felhelyeztem a hüvelytabletát 1-2 nap múlva elmúlt a canesten krémet két hete használom ...a csiklóim körül sárgás hólyagok vannak és átlátszó fehéres folyásom van nincs viszketés alhasi fájdalom de még kellemetlen konfortérzetemsincs ott alul...ezek el fognak múlni vagy menjek orvohoz?
16/L
Naná, hogy menj orvoshoz!
Innen is látszik, hogy a Canesten nem csodaszer, csak ha olyan baja van az embernek, amire az jó, de a gombán kívül még számtalan kórokozó létezik, amire meg nem jó. És hogy neked pontosan milyen kórokozód van, vagy milyen van még, azt csak orvos mondhatja meg, szóval már elsőre is oda kellett volna menned, de ha akkor nem tetted, akkor tedd meg most!
"De most mi a probléma ami még visszamaradt? Teljesen rendben vagy, úgy tűnik... "
Neked alapból sárgás hólyagok vannak a nemi szerveden? Mert nekem speciel nincsenek, szóval ha neked igen, akkor jobb lesz, ha te is ellátogatsz az orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!