Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a háttérben? Vetélés,...

Mi lehet a háttérben? Vetélés, betegség?

Figyelt kérdés
Sosem volt szabályos 28 napos ciklusom.A kisfiam születése után lassan indult újra a menstruációm,majd beálltak a 28-35 napos ciklusok. Az utóbbi mensim 11 napot késett( tehát a 39.napra jört meg)-a tesztek negativak voltak. A mostani mensim 10 napot késett... Biztosra vettem,hogy ez most terhesség-halvány pozitiv teszt,émelygés,fájdalmas mellek. Ráadásul a 8.napon barnás pecsételésem volt-mint beágyazódásnál. Mi lehet ez? Bejelentkeztem orvoshoz,de addig tapasztalatokat szeretnék olvasni ilyen témában... Köszönöm

2015. júl. 16. 15:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha vetélés lenne, nem hinném, hogy csak pecsételő vérzés jelentkezett volna.Hormonzavar is állhat a háttérben.
2015. júl. 16. 18:31
 2/2 A kérdező kommentje:
A pecsetelés után két nappal olyan erővel jött meg a mensim, hogy majdnem elájultam az utcán. Ömlött... Erős görcsökkel karöltve... Én is hormonzavarra gondolok!
2015. júl. 16. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!