Miért van olyan sok spermám? Állhat vmilyen betegség a háttérben? 19/F
Figyelt kérdés
2015. máj. 21. 17:09
1/9 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy túl sok és miért gondolod, hogy ez betegség?
2/9 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom, el tudom dönteni, hogy sok-e. Tényleg sok, kb. mintha pisilnék, csak nem olyan intenzíven jön ki, hanem lövellve, de a lényeg nem is ez. A betegséget csak kérdeztem, nem gondolom, hogy betegség állna mögötte, csak felvetettem ezt is, de lehet csak ilyen típus vagyok
2015. máj. 21. 18:08
3/9 anonim válasza:
Elhiszem, hogy el tudod dönteni, inkább csak arra voltam kíváncsi, hogy mihez viszonyítva találod soknak, miért gondolod, hogy amennyi jön, az túl sok?
Nem valószínű, hogy ez betegség, szerintem fölöslegesen aggódsz.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Igazából a sokat ahhoz viszonyítottam, hogy az átlag 4-5 lövellés, de nekem ritka az, amikor 10 alatt van, persze nem zavar, csak fura, esetleg hormonális problémára, vagy prosztatagondra gondoltam, a prosztatának van a legtöbb köze a spermához, mert a nagy részét az ő váladéka adja, de akkor nem aggódom
2015. máj. 21. 18:20
5/9 anonim válasza:
Tíz, komolyan?!
Az igen :D
Gondolom mind a tíznél jön rendesen, vagy csak pár darab "fő" lövésnél jön igazán sok?
Nekem ahogy nézem és számolom, inkább 5, néha 6 szokott lenni.
6/9 A kérdező kommentje:
Komolyan :D direkt azért számoltam meg, mert soknak tűnt és kíváncsi voltam hogy mégis mennyi, és végig normális mennyiség jön nem pedig egyre kevesebb
2015. máj. 21. 19:02
7/9 anonim válasza:
Az átlag valóban az amit az 5 ös írt.Hogy mennyi jön,azt a felizgultság határozza meg,illetve mennyi ideig tart a masztizás .A prosztata csak izgalmi állapotban termel lendületesen .
9/9 anonim válasza:
Ha tudod,mérd le a mennyiséget és keress rá a neten.
pl:
De biztos találsz még cikket róla.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!