Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi a baj? (menzesz probléma)

Bori22 kérdése:

Mi a baj? (menzesz probléma)

Figyelt kérdés
Szóval tegnap délután megjött (nem először) és én még betétet használok,ma reggel amikor estit akartam cserélni reggelire láttam hogy tele van (egy centi se maradt vér nélkül) és a bugyimon és a pizsi nadrágomon is volt.Ennyi még soha nem jött.Mi lehet a baj (13/L)

2015. júl. 14. 11:19
 1/2 anonim válasza:

Szerintem semmi. Nekem folyamatosan ingadozik. Eleinte nagyon kevés volt, aztán pár éve rengeteg folyt (volt hogy betétet cseréltem, és 5 perc múlva már átáztam), most meg megint alig folyik.

Ha így fog menni, egy idő után hozzászoksz, mint én anno. Pár alkalom után beállt hogy hajnal 2-3 körül felkelés, betétcsere, alvás tovább. Nem kellemes, de hozzászoksz. Aztán lehet neked is visszaáll kevésre, mint most nekem. :)

Meg az is lehet, hogy csak egy nagy darab vált le a méhfalból, és mivel az este hosszú idő, megtelt a betét. Szóval e miatt ne ijedj meg, nem hiszem hogy probléma állna a háttérben. :)

2015. júl. 14. 11:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Semmi, ez normális.
2015. júl. 14. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!