Lehetséges h ez menstruáció?
Mar vagy negy eve van feherfolyasom, és ma, miutan jottem a sulibol, elmentem wcre, de a szokott feher trutyi helyett barna megszaradt valami volt. Nagyon megijedtem, eloszor egesz amasra gondoltam, de amikor kitoroltem, mert pisiltemis, piros volt a WCpapir. Szoval beletomtem egy adag wcpapirt a bugyimba es rohantam haza.
A masik, ha ez menstruacio, akkor a kovetkezo varhatoan mikor johet? Mert azt mondjak, az elso utan sokaig kihagy.
Gratulálok! Egyértelműen menstruációnak tűnik. Nem lehet tudni, hogy mikor jön meg a következő, de ne várd 28-30 napra, hónapok is kimaradnak általában az első után, betét mindig legyen nálad.
Itt tudod vezetni, hogy mikor menstruálsz, mikor van peteérés, ezt kiszámolja az oldal és azt is, hogy mikor jön meg, persze csak miután már beállt a menzeszed:
www.ciklus.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!