Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Mondjam le az időpontot?

Figyelt kérdés
Nagyon ritkán menstruálok, évente egyszer, jobb esetben kétszer. Az okát nem tudják, de már van gyerekünk, aki első próbálkozásra sikerült, terhesség alatt sem volt probléma. Szülés után egy évvel úgy döntöttünk, hogy spirált tetetek fel, ha megjön a vérzésem végre. Erre vártunk fél évet, ma végre megjött. Fel is hívtam a dokimat, kaptam holnapra időpontot. Nem tudom, hogy én voltam boldogabb vagy a férjem, hogy végre elhagyjuk az óvszert. Erre most estére elmúlt a menszeszem. Mondjam le holnap délelőtt az időpontot? Biztos nem tudják így felrakni? De ha meg délután megjön?
2015. júl. 13. 19:14
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Telefonálj az orvosnak, és kérdezd meg. Azt olvastam, hogy a méhnyaknak kell nyitva lenni hozzá, attól még, hogy épp nincs vérzés, nyitva lehet, szóval érdemes lehet elmenned.

2015. júl. 13. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!