Hanga123 kérdése:
Mikor jön meg? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
1 éve van fehérfolyásom, 2 éve szőrzet hónaljban és lent,mellem 1 éve kezdett nőni, az évben 7 centit nőttem. Léci ne azt írjátok hogy meddig kell hogy megjöjjön(11-17 de mindenkinek más a gondolata erről, és tudom 17 éves korig ráér), hanem hogy kb. mikor szokott megjönni ha valakinek ilyen tünetei vannak mint nekem.. És ha vannak, vagy voltak hasonló jelenségeid a serdülő korban én azt is nagyon megköszönném, ha leirnád hány évesen jött meg! Én 12 vok.! Normális válaszokat várok!2015. júl. 13. 11:07
2/4 A kérdező kommentje:
Énnél bővebben?
2015. júl. 13. 23:28
3/4 anonim válasza:
Ennél nincs bővebb, de most komolyan, Ha azt írják 2 év múlva és nem jön meg, akkor mit csinálsz?? Senki se tudja.
4/4 anonim válasza:
Ezt nem lehet így előre megmondani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!