14 éves voltam most júliusban és a menzeszem sehol mi lehet az oka?
A többi lánynak már "elvileg" megjött egyedül nekem nem.
Nagyon zavaró és a lányok amíg suli volt piszkáltak és a fiúknak is elmondták hogy én egyedül nem és kinevettek...
Egyszerűen nem értem hogy nekem miért nem jön meg... már régóta
( kb 3 éve ) van folyásom a mellem a koromhoz képest normál méretű , szőrzetem is lassan 3 éve van. 8.ba megyek most és így nagyon rossz érzés hogy én a lányoknál kilógok a sorból +a fiúk is rossz szemmel néznek rám
Jolenne ha még a nyár folyamán megjönne
Szerintetek lanyok mit csináljak? :(
Kénytelen vagy kivárni, míg a szervezeted úgy dönt, nő lesz belőled. Sajnos, a szokásos cikizést el kell viselned. A gyerekek már csak ilyenek. Piszkálnak szinte mindenért.
A fiúknak meg mi köze ahhoz, mentsruálsz, vagy sem?
Nekem nagyon fura, hogy ilyenek a lányok az osztályodban. Mi mindent megbeszéltünk és szinte mindig tudtuk kinek mikor van meg 😃
Nagyon gonoszok. A fiukat meg szard le. Azt se tudjak fű vagy fa. Hetedikesen? Meg nyolcadikban biosz óra után lesz egy cseppnyi fogalmuk de az se számít. Egyik fiúosztálytársam meg júniusban, ballagás elott nem tudta hány lyuka va. Egy nőnek. Na ez ciki. Amíg is elfelejtik mire visszamesz. Úgyis megjön nem érdemes emiatt aggódnod.
Hát igen... a lányoknál sajnos semmi osszetarto erő nincs...
De most tudtam meg hogy még a legjobb barátnőmnek sincs .. kicsit ez megnyugtatott.. :))
Köszönöm a válaszodat! :)
Semmi bajod,későnérő vagy,16 éves korodra kell legkésőbb megjönnie,én már felnőtt vagyok,de nekem 11 évesen,a többi lánynak 11,5-12,5 évesen jött meg,csak párnak 13 évesen.
Azért néznek a fiúk furán rád mert elvileg a lányok előbb fejlődnek nemileg,előbb lesz szőrzetük(9-11 évesen),előbb lesznek nemileg érettek(11-13 évesen) és agyilag gyerekek.Fiúknál meg pont akik nagyon alacsonyak azok sokszor később érnek.Tudod mondani akármit lehet,a fiúk sokat hazudoznak arról mekkora van nekik,meg hogy spermájuk van,aztán fele sem igaz.
Hidd el más csaj is van aki még nem menstruál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!