Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 14 éves voltam most júliusban...

14 éves voltam most júliusban és a menzeszem sehol mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

A többi lánynak már "elvileg" megjött egyedül nekem nem.

Nagyon zavaró és a lányok amíg suli volt piszkáltak és a fiúknak is elmondták hogy én egyedül nem és kinevettek...

Egyszerűen nem értem hogy nekem miért nem jön meg... már régóta

( kb 3 éve ) van folyásom a mellem a koromhoz képest normál méretű , szőrzetem is lassan 3 éve van. 8.ba megyek most és így nagyon rossz érzés hogy én a lányoknál kilógok a sorból +a fiúk is rossz szemmel néznek rám

Jolenne ha még a nyár folyamán megjönne

Szerintetek lanyok mit csináljak? :(

2015. júl. 12. 22:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Kénytelen vagy kivárni, míg a szervezeted úgy dönt, nő lesz belőled. Sajnos, a szokásos cikizést el kell viselned. A gyerekek már csak ilyenek. Piszkálnak szinte mindenért.

A fiúknak meg mi köze ahhoz, mentsruálsz, vagy sem?

2015. júl. 12. 22:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, örülj neki, hogy egész nyáron tudsz strandolni, nem úgy, mint a többiek. Későn érő típus vagy, nem maradsz le semmiről. A fiúknak szerinted mennyi fogalma van erről az egészről?
2015. júl. 12. 22:41
 3/10 Hanga123 válasza:
100%
Nyugi nincs semmi gond. A felsorolt tünetek alapján meg fog jönni nemsokára. És az az "elvileg" mit takar? Mindenki azt mondja hogy megjött neki, kitalálják tesin, hogy felmentést kapjanak de nem is igaz. Annak hidd el akin látszik is hogy érett nemileg!
2015. júl. 13. 11:31
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2015. júl. 13. 12:36
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon fura, hogy ilyenek a lányok az osztályodban. Mi mindent megbeszéltünk és szinte mindig tudtuk kinek mikor van meg 😃

Nagyon gonoszok. A fiukat meg szard le. Azt se tudjak fű vagy fa. Hetedikesen? Meg nyolcadikban biosz óra után lesz egy cseppnyi fogalmuk de az se számít. Egyik fiúosztálytársam meg júniusban, ballagás elott nem tudta hány lyuka va. Egy nőnek. Na ez ciki. Amíg is elfelejtik mire visszamesz. Úgyis megjön nem érdemes emiatt aggódnod.

2015. júl. 13. 12:52
 6/10 A kérdező kommentje:

Hát igen... a lányoknál sajnos semmi osszetarto erő nincs...

De most tudtam meg hogy még a legjobb barátnőmnek sincs .. kicsit ez megnyugtatott.. :))

Köszönöm a válaszodat! :)

2015. júl. 17. 22:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Semmi bajod,későnérő vagy,16 éves korodra kell legkésőbb megjönnie,én már felnőtt vagyok,de nekem 11 évesen,a többi lánynak 11,5-12,5 évesen jött meg,csak párnak 13 évesen.

Azért néznek a fiúk furán rád mert elvileg a lányok előbb fejlődnek nemileg,előbb lesz szőrzetük(9-11 évesen),előbb lesznek nemileg érettek(11-13 évesen) és agyilag gyerekek.Fiúknál meg pont akik nagyon alacsonyak azok sokszor később érnek.Tudod mondani akármit lehet,a fiúk sokat hazudoznak arról mekkora van nekik,meg hogy spermájuk van,aztán fele sem igaz.

Hidd el más csaj is van aki még nem menstruál.

2015. júl. 18. 16:43
 8/10 anonim ***** válasza:
De ha 14 éves vagy akkor,(elvileg) már középsuliba mész,nem??ott már érettebbek a fúk meg a lanyok is.Vagy már csak wegy éved van??
2015. aug. 1. 22:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Jaaj,gondolom most mész nyolcadikba,így értem...hát max azt mondod hogy megjött,mást nwem tudsz csinalni,és a legjobb baratnődnek meg megmondod hogy hat nincs még meg csak mást nem tudsz már tenni mert én elhiszem hogy iszonyatos azon aggódni mondjuk hogy mikor jön már meg vagy mi lesz a matek vagy töri dolgozatbán,vagy azon hogy most hogy bántanak mwg...kitartás,hidd el ez az év úgy elmegy majd hogy észre sem veszed...mondjuk elég sz*r ha az osztályod nem összetartó...mi a fiúkkal ezekrős simán beszéltünk nyolcadikban..igaz néha kuncogtak rajta de wz még. elefért 14-15 éves kamasz fiúknal...neeem?? ;)
2015. aug. 1. 22:25
 10/10 A kérdező kommentje:
Már azota megjott :)
2015. okt. 22. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!