Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Piros a puncim és fáj a...

Piros a puncim és fáj a csiklóm alatt, mitől lehet és hogy kezeljem?

Figyelt kérdés
16 vagyok, még sosem voltam nőgyógyásznál, félek és cikinek tartom. AZ utolsó pisilés fájt, a puncim pedig picit piros, és ha hozzáérek a csiklóm alatti részhez, fáj. Ez valami fertőzés/baci lehet? Van barátom, élünk nemi életet, de mindig védekezünk és mióta vannak ezek a tünetek (azóta tart, mióta strandon voltunk) nem volt semmiféle érintkezés. Esetleg ezt tudnám kezelni itthon?
2015. júl. 11. 22:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A ciki az, hogy 16 éves vagy, nemi életet tudsz élni, de a nőgyógyászhoz meg s..rsz elmenni. Amúgy szerintem sokkal nagyobb ciki, ha lesz egy jó kis petefészek gyulladásod...Pedig tudod a nemi élet megkezdésével a nőgyógyászhoz való eljárást is illene megkezdeni, évi 1 alkalommal rákszűrés miatt a saját egészséged érdekében.

És nyilván ez valamilyen fertőzés, de kórokozóból is létezik egy csomó, így az orvos fogja tudni neked csak megmondani, hogy konkrétan mi a gond és azt pontosan mivel lehet kezelni.

Szóval ha nemi életet tudsz élni, akkor vedd a fáradtságot és menj el orvoshoz!

2015. júl. 11. 22:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Magadtól sehogy se kezeld mert még àrthatsz is. Orvoshoz kell elmenni.
2015. júl. 11. 22:32
 3/8 anonim ***** válasza:

magadtol nem tudod kezelni mert nem tudod milyen fajta fertőzés...

nem ciki kb minden második páciéns ezért megy dokihoz.

2015. júl. 11. 22:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Tenyleg doki. Ki tudja mi lehet
2015. júl. 11. 22:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Haló első, nem kell így kiakadni! Köszönöm egyébként a segítséget, minél hamarabb elmegyek.
2015. júl. 11. 23:12
 6/8 A kérdező kommentje:
Egyébként mire számítsak? Mit fog velem csinálni? Csak szeretném tudni mire számítsak. :)
2015. júl. 11. 23:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehet hogy felfáztál a strandon. Kellene vizeletvizsgálatot csináltatnod. A háziorvosodhoz menj el első körben. Ha a vizelés fáj, akkor ez inkább hólyaghurut.
2015. júl. 12. 00:07
 8/8 anonim válasza:
Ameddig nem a huvelyed faj, addig nem hinnem hogy nemi fertozesrol lenne szo. Lehet hogy elkaptam valami gombat. Igyál cickafark teát, vagy pancsolj egyet kamillás vizben. Vagy vegyél egy Canestent. Az szokott segiteni. En nem hiszem hogy komolyabb bajod lenne. De nem art egy kivizsgálás a nőgyógyásznál.
2015. júl. 12. 04:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!