Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelygombám/valamilyen...

Hüvelygombám/valamilyen fertőzésem lehet?

Figyelt kérdés

Miután szexeltünk barátommal, nemi szervén jöttek ki valami piros foltok és égett, viszketett neki, Elment orvoshoz, kapott rá valamilyen kenőcsöt és elmúlt pár nap alatt. (ez idő alatt nem szeretkeztünk) Aztán legutóbbi alkalom után, amikor együtt voltunk ismét előjöttek neki ezek a problémák.

Viszont én semmit nem érzek. Se folyásom nincs, nem is viszket, semmi. Velem lehet a probléma?

Megbeszéltük, hogy elmegyek én is orvoshoz. Tökre tartok tőle, hogy valami komoly bajom lehet.

2015. júl. 10. 10:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Valószínű,hogy visszafertőzted
2015. júl. 10. 10:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Te gondolom nem használtál semmit, és visszafertőzted... Valószínűleg gomba, vagy valami egyszerű kis fertőzés...
2015. júl. 10. 11:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem használtam semmit, mivel nem tudtam róla. Második alkalommal közölte velem, hogy mi van, mert azt hitte vele van a probléma.
2015. júl. 10. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!