Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon erős a vérzésem, mit...

Nagyon erős a vérzésem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ha megpróbálom befeszíteni a hasam, vagy felállok, felülök, megfordulok, sétálok, vagy bármi, jön egy hatalmas löket, alvadt vér jön ki, és utána folyik mint állat. Ez a 2. Menstruációm, az elsőnél (ami 2 hónapja volt) csak reggelre lettem tiszta vér, utána enyhült. Most meg nem akar.. Nagyon durva, 10 percenként kéne cserélnek, ha nem feküdnék mozdulatlanul... Éjszaka nem merek most aludni, mert nagyon durván átáznek, mert az előbb az oldalamra fordultam, és le kellett tusolnom, meg az ágyam tiszta vér, így a földön alszom ma.13 vagyok.

2015. júl. 9. 02:45
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Vattát használj éjjelre egy szűk bugyival, és tégy a lepedő alá egy törölközőt!

Aludj hason és háton, és akkor oldalt nem jön ki.

Éjjel egyszer menj ki pisilni!

Majd kitapasztalod.

Én 10 évesen kezdtem ezt tanulni.

2015. júl. 9. 03:07
 2/21 A kérdező kommentje:
Uhh sajnálom..:( de mindig az oldalamon alszom az a baj.:/
2015. júl. 9. 03:13
 3/21 anonim ***** válasza:
Hát a szoros bugyi és a vastag vatta lehet hogy elég. De majd átszoksz más pózra, ha nem válik be.
2015. júl. 9. 03:30
 4/21 anonim ***** válasza:

Nos, ha ez ennyire durva, akkor holnap, vagyis már ma, beszélj orvossal.

Illetve előtte anyukáddal, hogy vigyen el.

Ha ez valóban így van, ahogy írod, az nagy gond, mert ok a vérveszteséged.

2015. júl. 9. 03:58
 5/21 anonim ***** válasza:

"meg az ágyam tiszta vér"

EZ nem normális mensi. Orvost keress meg.

47/N

2015. júl. 9. 04:00
 6/21 anonim ***** válasza:
0%

5: Sajnos normális.

Egyébként nem tudnak vele mit kezdeni.

Egy tüneti kezelés létezik: ha fogamzásgátlót szed valaki, akkor nincs igazi vérzése, csak álvérzése, és van rá remény, hogy kevesebb lesz így a vérveszteség.

Én is emiatt vagyok súlyos vérszegény, a nagy vérveszteség miatt, és a nők fele kb. Nincs orvoslása ennek.

2015. júl. 9. 04:03
 7/21 anonim ***** válasza:
Ha nem enyhül, én keresnék orvost. Azért mert nálad nem találták okát, másnál még megtalalálhatják és orvosolhatják is. Nekem is van menszesz gondom, nálam nem találták meg a baj forrását, de a barátnőmnek ugyanaz a tünete volt és találtak rá gyógymódot.
2015. júl. 9. 06:43
 8/21 anonim ***** válasza:
Milyen betétet használsz?
2015. júl. 9. 07:23
 9/21 anonim ***** válasza:

Ha 10 percenként kéne cserélned mert ömlik az NEM normális és a nőgyógyász fog tudni segíteni!

Vagy rossz betétet használsz.

2015. júl. 9. 07:28
 10/21 anonim ***** válasza:

nem unod hogy óránként felteszed ugyanezt a kérdést, csak más szavakkal fejezed ki magad?

tekerd körbe magad egy kib.szott törölközővel vagy szóülj anyádnak vegyen normális betétet......

2015. júl. 9. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!