Kimaradt a menzeszem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
4 éve szedek Dienille fogamzásgátlót, és eddig ez a második alkalom, hogy ilyesmi előfordult. Februárban volt egy szájsebészeti műtétem, melynek folyamán kaptam antibiotikumokat, fájdalomcsillapítót, érzéstelenítőt, nyugtatókat. Akkor jelezték is, hogy valószínűleg elmarad a menzeszem, de szedjem nyugodtan tovább a gyógyszert, mert következő hónapban helyreáll. Így is történt. Azonban most a legutóbbi levél szedése után nem jött meg a menzeszem. Múlt hét szombaton kellett volna megjöjjön, és azóta semmi, ma kellett volna kezdjem délbe a gyógyszert, de nem mertem bevenni, mert nem tudom, hogy merre tart a ciklusom. Bejelentkeztem természetesen már nőgyógyászhoz, de csak július 10-ére lett időpontom, és addig nem tudom, mit tegyek. Elkezdjem-e szedni, vagy sem? Tesztet csináltam kettőt is, de egyik érvénytelen lett, mert elmosódott, a másik negatív lett. Mi a teendő ilyenkor, amíg nem tudok orvossal beszélni?2015. júl. 4. 22:05
2/2 A kérdező kommentje:
Pont aznap megyek nőgyógyászhoz, szóval nincs értelme. Addig nem tudom, hogy a gyógyszert elkezdjem-e.
2015. júl. 4. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!