Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 6 napja késik, mikor menjek...

6 napja késik, mikor menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés

A ciklusom általában 27 napos (néha 28), most vagyok a 33. napon, de semmi. Tegnapi teszt negatív. Ha hétfőig nem jön meg, menjek el nődokihoz? Egyáltalán mikor érdemes, mennyi késés "fér bele"? Már meg tudja állapítani a doki, ha van valami? Egyébként februárban voltam utoljára szűrésen, akkor hüvelyi uh is volt, a melleimet is megnézte és mindent rendben talált. Ha nem terhesség, hanem ciszta okozza a kését pl., akkor az kialakulhatott azóta?

Illetve mostanában kicsit diétázok (nem durván, csak nem eszek édességet és lisztes dolgokat), olvastam, hogy az is bekavarhat, bár nem hiszem...

Szerintetek?

2015. júl. 4. 11:50
 1/4 anonim ***** válasza:
45%
Basszus, az is normális, ha időnként kimarad egy.
2015. júl. 4. 11:53
 2/4 anonim ***** válasza:
65%
Majd,ha a 14. nap után pozitív a teszt.
2015. júl. 4. 11:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

2 nap múlva csinálj tesztet, ha fennáll a lehetősége, hogy terhes lehetsz, lehetőleg reggeli vizeletből, ha negatív, akkor várd meg a következő hónapot és ha akkor sem jön meg, akkor menj orvoshoz.

Ugyanis ennyi késésnél, ha terhes vagy, a teszt már kimutatja, ha meg 1 hónapban nem jön meg, de a következőben igen, annak sem feltétlenül kell különösebb okának lenni. Van úgy, hogy egy hónapban csak úgy minden ok nélkül kimarad a vérzés, vagy mondjuk csúszik 1-2 hetet. Nők vagyunk csak, nem gépek.

2015. júl. 4. 12:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha kimarad egy az is normális még!
2015. júl. 5. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!