6 napja késik, mikor menjek orvoshoz?
A ciklusom általában 27 napos (néha 28), most vagyok a 33. napon, de semmi. Tegnapi teszt negatív. Ha hétfőig nem jön meg, menjek el nődokihoz? Egyáltalán mikor érdemes, mennyi késés "fér bele"? Már meg tudja állapítani a doki, ha van valami? Egyébként februárban voltam utoljára szűrésen, akkor hüvelyi uh is volt, a melleimet is megnézte és mindent rendben talált. Ha nem terhesség, hanem ciszta okozza a kését pl., akkor az kialakulhatott azóta?
Illetve mostanában kicsit diétázok (nem durván, csak nem eszek édességet és lisztes dolgokat), olvastam, hogy az is bekavarhat, bár nem hiszem...
Szerintetek?
2 nap múlva csinálj tesztet, ha fennáll a lehetősége, hogy terhes lehetsz, lehetőleg reggeli vizeletből, ha negatív, akkor várd meg a következő hónapot és ha akkor sem jön meg, akkor menj orvoshoz.
Ugyanis ennyi késésnél, ha terhes vagy, a teszt már kimutatja, ha meg 1 hónapban nem jön meg, de a következőben igen, annak sem feltétlenül kell különösebb okának lenni. Van úgy, hogy egy hónapban csak úgy minden ok nélkül kimarad a vérzés, vagy mondjuk csúszik 1-2 hetet. Nők vagyunk csak, nem gépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!