Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem tudom felhelyezni a...

Nem tudom felhelyezni a tampont. Miért?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, szűz és mini tamponnal próbálkozom... Egyszer már felment félig, de az egyszer volt és nem elég. Kifejezetten fáj amikor próbálom. Tudom lazítás, pozícióváltás stb... Ezeket próbálom! De fáj. Inkább szorítsam össze a fogam és dugjam fel, mert természetes? Tudom hogy valahogy menne ha félig felment egyszer... Nagyon zavar, hisz nyár van.
2015. júl. 2. 15:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem fogok finomkodni, leírom.

Izgulj fel valahogy, hogy nedves legyél. Feküdj le és hagyd, hogy felcsusszanjon. Ki is így szoktam venni, ha nem jön.

2015. júl. 2. 15:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Nézz utána elôbb ,hogy milyen teshelyzetben a legkönnyebb felhejezni.ha állsz vagy hasonlòk akkor nehéz..a gugolás és az ülés közötti pòzban a legkönnyebb,kicsit széttárt lábakkal.. menni fog.. 19/
2015. júl. 2. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!