Szeretnék fogamzásgátlót szedni, de anyám ellenzi. Hogy győzzem meg? 16/L
4,5 éve van meg a menzeszem, azóta már többször is beállt valami rendszer szerint, de aztán 4-5 havonta kihagy vagy valahogy szétdobálódik.
Szeretnék fogamzásgátlót szedni, mert ha esetleg arra kerülne sor, hogy lefeküdnénk a barátommal, (persze óvszerrel is védekeznénk), nem szeretnék azon stresszelni, hogy valami baj történt, csak azért mert késik a mensim. De ha ezt elmagyarázom anyámnak, csak annyit váltok ki nála, hogy "akkor ne feküdjetek le". Viszont már én is szeretném, rég óta együtt vagyunk és már egyszer majdnem megtörtént, és az a "majdnem" nem azért van mert valamelyikünk nem akarta.
anyukádnak igaza van!
ha meg kihagy akkor menj el orvoshoz, mondjuk ezek amilyen hülyék úgyis felírják...
én nem szedném a helyedben!
sokáig szedtem, meg is bántam, felesleges
Én sem engedném szedni.
Én is sokáig szedtem, de nagyon megbántam, mindenféle bajom lett tőle.
Ha újra kezdhetném, sose szednék.
Nagyon kényelmesnek tűnik, de amikor 30 felé rájössz, hogy lehet, hogy emiatt nem lehet gyereked, akkor inkább gyógyszer nélkül. Védekezni máshogy is lehet. Nekem gyógyszer nélkül is napra pontosan megjön. A gyógyszertől nem oldódik meg a problémád, csak mesterségesen beállítják. Ha elmész dokihoz ezzel, tuti a gyógyszert fogják kitalálni megoldásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!