Clamydiára jó e a sumamed S 500?
Figyelt kérdés
Legyőzhette a fertőzést ez a gyógyszer ha úgy lett beszedve, hogy két hét különbséggel?
Az egyik helyen azt olvastam, hogy nem csak szexuális úton lehet elkapni igaz ez? Létezik olyan, hogy egyszer pozitívat mutat az eredmény és utána negatívat majd ismét pozitívat. Ezt is egy fórum oldalán olvastam.
Válaszokat előre is köszönöm és ha van itt aki már átesett rajta illetve dolgozik ilyen területen annak a válaszát nagyon várom.
2010. márc. 2. 22:21
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm (20:56-os) sokat segítettél. Remélem, hogy az eredmény jó lesz és megszabadultam ettől és nem is okozott túl nagy kárt a szervezetemben és lehet majd gyerekem mikor eljön az ideje.
2010. márc. 4. 21:38
12/13 anonim válasza:
szia!
Én ugy szedtem hogy három napon keresztül napi 1szemet,és a párom is.Honnan tudod hogy clamydiád van?Volt jele?És meddöséget okozott?mielöbbi gyogyulást kivánok.
Szia!
13/13 A kérdező kommentje:
Jelek is vannak már. Egy éveben többször jártam már nőgyógyásznál és a tünetek nem akartak elmúlni. Így kértem szűrést és az bebizonyította.
2010. márc. 9. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!