Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Egy 17 éves lány vagyok van némi súly feleslegem. Rendszertelen a menszeszem április elején volt utoljára az előtt pedig januárban tudom hogy ez így nincs rendben :( De tavaly még minden rendben volt. Egyébként nagyon szőrös is vagyok nem csak a szokásos helyeken mondjuk ott igen dús, de olyan helyen is ahol nem kellene lenni. Például has, mell, dekoltázs, sajnos olyan szakál szerűm is van szerencsémre nem olyan látványosan. Az elmúlt pár évben fogytam is de sajnos vissza is szedtem. Orvosok eddig nem tudtak semmit mondani. Hátha valaki hasonló problémával küzdött, és eltudná mondani az ő kezelése hogyan zajlott.
Válaszokat előre köszönöm! :)
2015. jún. 30. 23:35
1/2 anonim válasza:
Habár nekem nem volt ilyen gondom de ilyen orvosos műsorokba már láttam ilyet és ott az orvosok általában hormon problémákra gyanakodtak, de ez összeköttető a supyfelesleggel is szerintem menj el egy endokrinológushoz. (ha ott még nem voltál)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!