Most mi lesz? Lehetseges, hogy kimarad a honapban (? ) Akkor kb mikorra varhatom a kovetkezot (? )
Sziasztok!
Az a helyzet hogy az elmult idoben viszonylag rendszeres volt a menstruaciom a mult honapban egy napot csuszott. 22-27-ig tartott. Ebben a honapban viszont mar tobb mint 5 napja kesik.
Szerdan utazom es nagyon jo volna ha valaki aki mar jart hasonlo cipoben megosztana a tapasztalatat. ( Terhes nem vagyok, fel eve nem voltam szexualisan aktiv es a tobbi honapban rendesen megjott)
18/L
ne aggódj, nekem majdnem 2 hetet késett (12 napot).
szerintem az időjárás miatt is lehet(ett), meg nekem azt mondták, hogy ebben a korban ki is maradhat 1 hónap.
nyugi, majd megjön előbb-utóbb, de ha következő hónapban is kimaradna, menj orvoshoz. bár szerintem most sem fog kimaradni.
szintén 18/L. :)
szerintem meg fog jönni pár nap múlva, és akkor ugye ahhoz fog igazodni.
én is gondoltam erre, hogy ha kimarad, mikor fog megjönni a következő, de nem jutottam dűlőre :D
ne aggódj, pár nap és jön az.:)
Olyan nincs, hogy "kimarad", mert a ciklusod véletlen elnézte a naptárat és akkor majd legközelebb jön időben. :D Késik. Hogy mennyit, az senki nem tudja megmondani. Lehet, hogy már ma megjön, lehet, hogy soha többet, lehet hogy csak pár napot csúszik - ez a legvalószínűbb.
Ilyen szituban egyébként tipikusan úgyis az utazás napján fog megjönni, mert miért is ne. Erre mindenképp készülj fel és a párodat is készítsd fel lelkiekben. :D
De ha 2 hónap kimaradna, mindenképp menj orvoshoz, mert az általában nem normális és valaminek a tünete, amit jobb kezelni mielőbb. Bár esetedben szerintem most csak a stressz az utazás meg a találkozás miatt. Persze mehetnénk pszichológiai irányba is és a tudatalattidban is kereshetnénk az okokat, de ezt meghagyom másnak. xD
"Olyan nincs, hogy "kimarad", mert a ciklusod véletlen elnézte a naptárat és akkor majd legközelebb jön időben. :D"
...
"De ha 2 hónap kimaradna..."
akkor ez felettébb érdekes... :D
én sem úgy gondoltam, hogy azért maradna ki, mert "elnézte a naptárat". mondtad a stresszt, szerintem is az lehet az oka vagy esetleg az izgalom. persze mondhatjuk a kimaradást késésnek, hisz 1 hónapot (plusz-minusz) késik.. mindegy, nem akarok beléd kötni, csak megakadt a szemem ezen a dolgon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!