Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha amikkor megjött és átázott...

Ha amikkor megjött és átázott a bugyink akkor mit csinálak vele hogy kijöjön 9 órán át abva kellet lennem, ezért eléggé beleszáradt? Kérlek segitsetel sürgöss.

Figyelt kérdés

Hipós vizzel szokták a barátnöimnek az anyukája a barátnőimnek.

Hogy kell hipós vozet csinálni ha az tènyleng jó rá?

2015. jún. 26. 19:23
 1/8 anonim ***** válasza:

A hipó tönkreteszi az anyagot.

Hideg vízbe áztasd!

2015. jún. 26. 19:26
 2/8 anonim ***** válasza:

Hogy kell hipós vizet csinálni? Most komolyan? Fogod a lavórt, raksz bele vizet és öntesz bele egy kis hipót is. :D

Fehér bugyinál valamennyire működhet, de egyébként egyszerűbb kidobni a fenébe, ha durva a helyzet. A hipó az anyagot is tönkreteszi meg a gumírozást is. Vehetsz rá direkt erre való folteltávolítót, de többe kerül, mint néhány olcsóbb bugyit venni - a drága féltett darabokat meg ne a nehéz napokon viseld inkább.

Legközelebb frissen hideg vízben kell kiöblíteni és utána mehet a mosásba.

2015. jún. 26. 19:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszöm szèpen a válaszokat
2015. jún. 26. 19:34
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Nos, én az első 1-2 napra olyan bugyit választok, amit egy estleges baleset után nyugodt szívvel dobok a kukába.
2015. jún. 26. 19:41
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
kidobnám és kész
2015. jún. 26. 19:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Igazság szerint hideg vízben áztatva egy éjszakát, másnap simán kijön a vér. Utána kiakasztod száradni, ha megszáradt, én még bedobnám a mosógépbe is a többivel. Ezért nem dobok ki bugyit. Akkor az összes koszos ruhát kidobhatnám, mert van egy kis munka vele.....
2015. jún. 26. 20:11
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen a válaszokat főleg az utolsóèt.remèlemvsikerül.
2015. jún. 26. 21:57
 8/8 anonim ***** válasza:
#6: Igazad van, én sem dobok ki azért valamit, mert koszos lett, de direkt rettentő olcsón szoktam venni kínai bugyikat ilyen célra. Szinte nem több, mint a betét vagy tampon.
2015. jún. 26. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!